Ειδήσεις

14 Μαΐ 2008

Πρόστιμο ύψους 9.636 ευρώ την ημέρα, με αναδρομική ισχύ από 26/10/06 εισηγείται η Κομισιόν για την απαγόρευση ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εισηγήθηκε στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων την επιβολή προστίμου ύψους 9.636 ευρώ την ημέρα, με αναδρομική ισχύ από τις 26/10/06, για μη συμμόρφωση της Ελλάδας στην απόφαση για άρση της απαγόρευσης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.Σύμφωνα με την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου 2006 του ΔΕΚ η απαγόρευση όλων των ηλεκτρονικών παιγνίων σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, εκτός των καζίνων, στην Ελλάδα είναι αντίθετη προς την κοινοτική νομοθεσία.
.
Περισσότερα: Lawnet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !...

Να και κάτι ακόμα, για το οποίο εμείς οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, ΔΕΝ πρέπει να νοιώθουμε υπερήφανοι : ο πιο ανάλγητος εκπρόσωπος του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, ο μονίμως εχθρικός προς τις εργατικές κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας, ο διοικητής της Τ.Ε. ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ, ξεκίνησε - λέει - τη ...σταδιοδρομία του, από την ...ΑΤΕ !!!
Το αποκάλυψε ο ...μαθητής του, Μηλιάκος, στη Γ.Σ. στο Καστρί, που τον έφερε για να τον ...λιβανίσει, τώρα που παίρνει ...σουτ... ΄Ελα ..πουλί στον τόπο σου, που λέει κι η λαϊκή μούσα...

Unknown είπε...

Αυτά τα λέει για την απαγόρευση στα φρουτάκια...

Για τον έλεγχο όμως της πληροφορίας, για την λογοκρισία, για τον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, θα δούμε τι θα πει.

Το θέμα βρίσκεται ήδη εκεί, στην Ευρώπη, αλλά ο Αλφα (και το σύνολο των εξηρτημένων νομικά ή οικονομικά μέσων), δεν μπορεί να αναφερθεί λόγω "συμβούλων".

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ παλληκάρι!
Κι ας έχεις ρημάξει τις ρολς μηχανές στο "ταχύπλοο".
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ!!!
Αξιος σεβασμού.

Να μην ξεχνιόμαστε κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

€ %
=="ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ"

- ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ: ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ-ΟΤΕ, ΤΗΝ D.T. , ΤΗ MIG [ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ] ,TON ALO.... ΚΙ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟ,ΣΚΕΤΟ ΣΟΥΛΕΪ-ΜΑΝ.

- ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕ, ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ , ΑΠΟ ΤΟ Τ.Τ. Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ'Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ .
-ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ,ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Θ ' ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

- ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ [ΑΠΟΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ] , ΜΕ ΝΤΟΡΑ, ΚΛΠ , ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ D.T.-

-ΕΝΤΑΞΕΙ , ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ Η MIG ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΩΒΟ , ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ''ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ''[ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ].

-ΒΑΖΕΛΟΙ -ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

-Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟ