Ειδήσεις

6 Μαΐ 2008

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαριέττας

Παρούσα χθες το πρωί, στο μνημόσυνο με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο Ίδρυμα που φέρει το όνομά του και η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέτα Γιαννάκου, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο. Μιλώντας στους δημοσιογράφους η κυρία Γιαννάκου αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, λέγοντας ότι πήρε δύναμη για να ανταπεξέλθει σκεπτόμενη το παιδί της.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν ασχολείται με το παρελθόν και τις επιθέσεις που δέχθηκε, είπε ότι θα συνεχίσει στην πολιτική, πως σχεδιάζει να γράψει ένα βιβλίο το οποίο θα είναι απόσταγμα της 30χρονης πολιτικής της εμπειρίας.
Η πρώην υπουργός σημείωσε ακόμη αναφερόμενη στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση για τα πανεπιστήμια πως εάν δεν προχωρούσε σε αυτήν, τότε το 2010 η Ελλάδα «θα πάθαινε ό,τι έπαθε πρόσφατα και για την υπόθεση του περιβάλλοντος». Ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής είχε σύντομη συνομιλία μαζί της και η πρώην υπουργός είπε το κλίμα ήταν φιλικό και ευχάριστο, όπως πάντα.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

"Θα είστε υποψήφια;" την ρώτησε ο ρεπόρτερ, "φυσικά" απάντησε εκείνη.

Για μια φορά αποφασίσαμε να της την χαρίσουμε, έτσι, από υπέρτατη μεγαλοψυχία.

Θα την περιμένουμε όμως για περιποίηση ΑΑ εξαιρετική στην επόμενη προσπάθεια που θα κάνει το καθεστώς να την αναστήσει.

Λέγεται ότι οι σαύρες αν χάσουν ένα άκρο βγάζουν νέο...