Ειδήσεις

14 Μαΐ 2008

Η Πολεοδομία μειώνει το ωράριο υποδοχής του κοινού για να γίνει... ηλεκτρονική

Το ωράριο υποδοχής του κοινού που θα ισχύσει στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δυτικού Τομέα (Μιλτιάδου 4, Πλατεία Δαβάκη, Αιγάλεω) της Νομαρχίας Αθηνών, από τη Δευτέρα 19/05/2008 μέχρι και την Παρασκευή 30/05/2008 είναι: 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., λόγω εγκατάστασης και λειτουργίας του προγράμματος Ηλεκτρονικής Πολεοδομίας.
Από τη Δευτέρα 02/06/08, η συγκεκριμένη Διεύθυνση Πολεοδομίας θα υποδέχεται το κοινό κατά τη διάρκεια του κανονικού ωραρίου, δηλαδή από τις 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

,
Γαργάλατα, γαργάλατα...
Κι ήταν τα στήθη σου
άσπρα σαν τα γάλατα,
μου τα 'δειχνες και μου 'λεγες
γαργάλατα, γαργάλατα.

Και επειδή είναι κρύα
Τα νερά του Βόλγα
Πίνω εις υγείαν σας
Κυρία Όλγα!

Δύο δείγματα της ποιητικής παρακαταθήκης του ποιητή και πολιτικού Γεωργίου Νόβα - Αθανασιάδη που σαν σήμερα το 1965 ορκίστηκε πρώτος βασιλικός πρωθυπουργός υποδειχθείς από τον αρχιτέκτονα της αποστασίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Με την αποστασία και την ανατροπή του δημοκρατικού εκλεγμένου πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου από τον Βασιλιά άνοιξε ο δρόμος για την επιβολή της Δικτατορίας, 2 χρόνια αργότερα, και το δράμα με την κατάληψη της Κύπρου από τους Τούρκους 7 χρόνια αργότερα.
Από τους πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου ο Νόβας πέρασε στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός γαργάλατα, ο Κωσταντίνος ως τέως βασιλιάς ή ως ντε γκρέτσια, κατοικοεδρεύει στο Λονδίνο και παριστάνει το γαλαζοαίματο.
Ο χαλκέντερος Μητσοτάκης από "κάθαρμα" του 1965 κατάφερε να μας κυβερνήσει το 1990-93 και επιμένει να μας νουθετεί σήμερα για να δουλεύουμε περισσότερο και να ζητάμε λιγότερα ενώ με κόρη υπουργό και γυιό βουλευτή απειλεί να συνεχίσει να μας καταδυναστεύει και στο μέλλον.

Unknown είπε...


ERT World και ΟΠΕ, Promoting Stupidity