Ειδήσεις

22 Μαΐ 2008

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να φάω πολύ ηλιέλαιο» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας

Σε δηλώσεις προέβη ο κ. Φώλιας. Σύμφωνα με αυτές «θα έτρωγε πολύ ηλιέλαιο». Αυτό απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου του οποίου η ερώτηση ήταν «αν εσείς θα τρώγατε από αυτό το ηλιέλαιο».
Οι φήμες λένε, ότι παρότι βρισκόταν στην Βουλή όρθιος και σταματημένος, όλη την ώρα που έκανε δηλώσεις μαρσάριζε και τα παπούτσια του κάπνιζαν, ενώ αμέσως μετά το πέρας των δηλώσεών του δεν μπόρεσε να απαντήσει σε ερωτήσεις καθώς κόντευε να κάψει δίσκο και λέγεται ότι γι αυτό έφυγε σπινιάροντας.
Στον Υπουργό ορυκτών Ηλιελαίων μάλλον θα επιβληθεί πρόστιμο για ρύπανση του περιβάλλοντος.
Ο κ. Φώλιας πάντως, απολαμβάνει της στήριξης και της επιβράδυνσης της Κυβέρνησης (με αλεξίπτωτο αεροσκάφους) και μάλλον θα παραμείνει στο υπουργείο υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες της τριβής τα αεροπορικού τύπου διπλά αεριζόμενα δισκόφρενα ινών άνθρακος που του εγκατέστησαν πρόσφατα. Οι πολιτικές ευθύνες είναι δύσκολο να εντοπιστούν, καθώς λόγω του ότι έχει παρέλθει πολύς χρόνος και με δεδομένη την επιτάχυνση που ξεπερνούσε τα 12G, αυτές έχουν πλέον αναπτύξει υπερηχητική ταχύτητα και ταξιδεύουν στο διάστημα, ως συνήθως.
Σε ότι αφορά την γη μας τώρα, είναι ακόμα άγνωστο τόσο στον Υπουργό όσο και στα μέσα αν και πότε θα περάσει έλεγχο καυσαερίων.
Πάντως, λέγεται, ότι όσοι έφαγαν εν αγνοία τους από αυτό το υπέροχο λάδι που προτιμάει να καταναλώνει ο κ. Υπουργός Ανάπτυξης Ασυγκράτητης Ταχύτητας, προσφέρονται στον έλεγχο καυσαερίων που ίσως τελικά του γίνει, να χειριστούν εκείνοι, εθελοντικά, το γνωστό, μακρύ, χονδρό, μεταλλικό μαρκούτσι!
...............

1 σχόλια:

Unknown είπε...


Στα Goodie's του κυρίου Φώλια,
χρησιμοποιούμε μόνο ότι πιο αγνό έχει να προσφέρει η φύση, μόνο ότι θα τρώγαμε κι εμείς οι ίδιοι.

Ορυκτέλαιο.

Από την καρδιά της μάνας γης, στη φριτέζα με τις πατάτες και μετά στο πιάτο σας.

Goodie's, Αστον-Μάρτιν και Φώλιας.
Ζουμ-ζουμ.