Ειδήσεις

3 Μαΐ 2008

Οι εξωγήινοι έκαναν την εμφάνισή τους στη Μάνη;

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν κάποιοι κάτοικοι του Γυθείου και των γύρω περιοχών και χωριών.
Επικοινώνησαν μαζί μας και οι μαρτυρίες τους έχουν ως εξής: Το βράδυ της περασμένης Τρίτης έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό σε μεγάλη απόσταση μία φωτεινή "σφαίρα". Οι περισσότεροι κάτοικοι το παρατηρούσαν για περισσότερα από 15 - 20 λεπτά.
Τη στιγμή που φάνηκε στον ουρανό, όλο το Γύθειο βυθίστηκε στο σκοτάδι από διακοπή ρεύματος.
Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι όσοι προσπάθησαν να το καταγράψουν είτε με κινητά είτε με κάμερες δεν τα κατάφεραν διότι όπως λένε χαρακτηριστικά, η ταχύτητά του ήταν ιλιγγιώδης.
Κάποια στιγμή όταν η "σφαίρα" έχασε… ύψος είδαν ότι το μέγεθός της ξεπερνούσε ένα σπίτι. Κάποια στιγμή λοιπόν το αντικείμενο εξαφανίστηκε.
Την επόμενη ημέρα το πρωί όμως όλοι οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν σε ένα χωριό έξω από το Γύθειο επειδή σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους το παράξενο αντικείμενο άφησε τα "αποτυπώματά" του.
Τι εννοούμε; Οι κάτοικοι είδαν διάφορες παράξενες γραμμές μέσα στο χωράφι που δεν γίνεται να φτιαχτούν από ανθρώπινο χέρι καθώς και κάποια "πατήματα" που σημαίνουν ότι το παράξενο αντικείμενο τουλάχιστον για λίγα λεπτά της ώρας ... προσγειώθηκε.
Άραγε τι να συνέβη; Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι οι μαρτυρίες είναι από σοβαρούς ανθρώπους και αρκετούς στον αριθμό. Τώρα πού είναι το ψέμα και πού η αλήθεια, το αφήνουμε στην κρίση σας...
.
Λεωνίδας Καπερναράκος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-Γιατι παντα σ αυτες τις περιπτωσεις συμβαινει ''Το παρατηρουσαν 20 λεπτα,... ενω ετρεχε με ηλιγγιωδη ταχυτητα;;;;;''

Ανώνυμος είπε...

Περίεργο αλλά μπορεί και να είναι αλήθεια. Το άκουσα και εγώ που είμαι από Καλαμάτα. Φίλοι με ενημέρωσαν ότι έχει γίνει χαμός στην περιοχή, ενώ το σημείο επισκέφθηκαν και οι τοπικές αρχές της Σπάρτης. Επίσης, όσοι έμπαιναν εντός του χώρου όπου είχε προσγειωθεί ο δίσκος, ένιωθαν κάτι σαν μούδιασμα.

Ανώνυμος είπε...

ειναι πραγματικα αληθεια...=)
το ειδα και στον χαρδαβελλα.οταν ενοει ταχυτητα ειναι οτι γυριζε γυρο απο τον αξονα του με ιλιγγιοδη ταχυτητα..κριμα π δν υπαρχουν φοτος...και γω απο καλαματα ειμαι..αλλα λενε οτι περνανε απο γυθειο γτ υπαρχει απο κει αεροδιαδρομος.παντος απο το χαρδαβελλα ακουσα γιαυτο..δν νομιζω να ειχαν αναφερθει και πολλα...ή ειχαν?=] =] =]