Ειδήσεις

19 Μαΐ 2008

Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι - Θεώρησε ότι έπασχε από σοβαρή ανίατη ασθένεια που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει και έβαλε τέλος στη ζωή του

Άναυδη έχει μείνει από χθες η τοπική κοινωνία της Καλλιθέας του Δήμου Αλυκών, στη Ζάκυνθο. Χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα, ο 67χρονος πρατηριούχος Γιάννης Τεμπονέρας ή Μηνάς, έδωσε τέλος στη ζωή του χθες περίπου στις 3 τα ξημερώματα.
Όπως έγινε γνωστό από την περιοχή, ο αυτόχειρας λίγο πριν την ενέργειά του, βγήκε από το σπίτι του και σε απόσταση περίπου 50 μέτρων κάτω από ένα ελαιόδεντρο, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, αφού είχε τοποθετήσει το όπλο στο σαγόνι του.
Το θύμα είχε δύο παντρεμένους γιους, που μένουν κοντά στο σπίτι του και όπου ο ένας εκ των δύο ειδοποίησε λίγο αργότερα την Αστυνομία.
Η Υπηρεσία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, τόσο από τον τρόπο που σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, όσο και από το μήνυμα που άφησε ο 67χρονος, προς την οικογένειά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, ο ηλικιωμένος άνδρας θεώρησε ότι έπασχε από σοβαρή ανίατη ασθένεια που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει, λόγος για τον οποίο θεώρησε πως έπρεπε να βάλει τέλος στη ζωή του.
................
Από την εφημερίδα "Ημέρα τση Ζάκυθος"

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Αμα ήταν έτσι... ο Σουφλιάς θα έπρεπε να έχει καταπιεί χειροβομβίδα... και ο Μητσοτακουλας ολόκληρο διηπειρωτικό.