Ειδήσεις

15 Μαΐ 2008

Εάν η Κίνα δεν θα μπορέσει να αναλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ολυμπιάδα γίνεται στη χώρα που τους φιλοξένησε την τελευταία φορά

Ο καταστροφικός σεισμός στην Κίνα και το ενδεχόμενο να μην μπορεί μετά από αυτόν να αναλάβει τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων απασχόλησαν πριν λίγες μέρες το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.
Ο δήμαρχος Αθηναίων είπε ότι θα το λάβει σοβαρά υπόψη του καθώς αυτός θα είναι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτός θα έχει την ευθύνη για τη διοργάνωσή τους.
Οι Κινέζοι διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν κανονικά, η Ολυμπιακή Επιτροπή δεν πείθεται για την ασφάλεια των εγκαταστάσεών τους και στέλνει εκπροσώπους της να κάνουν ελέγχους και εδώ στην Ελλάδα, όπως όλοι διαπιστώνουμε καθημερινά, η πλειοψηφία των εγκαταστάσεων που φιλοξένησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, είναι παραμελημένες.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δεν νομιζω να αναλαβει ξανα η Ελλαδα τους Ολυμπιακους Αγωνες...Για κανενα λογο....

StudioA-blog είπε...

Συμφωνούμε.
Αλλά δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο να ερωτηθούμε και να πρέπει να αρνηθούμε...

Unknown είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία υποδομή. Που θα γίνουν αυτά; Στο Σουφλοδρόμιο τσιμέντου; Στο παιδείας να την κάνει ο θεός; Σε αυτά που χάρισαν; Που νοικιάσανε; Που ρημάξανε; Που πούλησαν; που κλέψανε; Που παράδωσαν προς χρήση κάπου, άγνωστο που;

Τιποτα δεν υπάρχει πια από τις υποτιθέμενες υποδομές για άθληση που θα ήταν προσβάσιμες σε όλο τον κόσμο.

Τίποτα, εκτός από τα tapes με τα μεγάλα λόγια, με τα ψέμματα, με τις υποσχέσεις τις μπούρδες και τις μαλα$%#ες του "πολιτικού προσωπικού" να δεσπόζουν ως αποδεικτικά στοιχεία ύπαρξης της μαφίας στην χώρα.

αναξιοπρεπείς γραφικοί, υπόκοσμος