Ειδήσεις

20 Μαΐ 2008

Η πρόσβαση στο ιστολόγιο του Πέτρου Τατούλη επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν είμαστε νεοδημοκράτες πλην όμως ο Τατούλης έχει κερδίσει το σεβασμό μας.

Είναι πολύ δυσάρεστο να βλέπει κανείς έναν υπεύθυνο άνθρωπο που λειτουργεί με συνείδηση, να αναγκάζεται να καταφύγει σε μέτρα άμυνας όπως το closed group blogging. Αυτό σίγουρα λέει κάτι για την ποιότητα της Δημοκρατίας στα κόμματα αλλά ΚΥΡΙΩΣ στη χώρα μας. Το κακό είναι ότι το κάνει ΚΑΙ για λόγους πολιτικής επιβίωσης.

Εκεί μας έφτασε ο δικομματισμός, εκεί μας πήγε η νέα δημοπρασία...

υπόκοσμος...

Xpapathan είπε...

Δεν είναι σωστό να προβαίνει ένας πολιτικός σε τέτοιου είδους ενέργειες.Στο κάτω-κάτω της γραφής όλοι όσοι έχουμε blog γνωρίζουμε καλά ότι μπορείς να ενημερώσεις τους σχολιαστές πως δεν επιτρέπονται υβριστικές αναφορές και στην ανάγκη να τις αποσύρεις (εάν υπάρξουν τέτοιες).Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μιλάς για εσωκομματική δημοκρατία και να μην τηρείς τη δημοκρατία στο δικτυακό σου τόπο...

chaoticculture είπε...

Παιδιά συγνώμη... Η σελίδα του Πέτρου είναι επάνω και μπορεί να μπεί και να δημοσιεύσει ο καθένας μας ,χωρίς πρόβλημα... Μπήκα πριν απο 2 λεπτά.. Μάλλον κάποιο πρόβλημα σαν σελίδα θα είχε...και δεν άνοιγε για λίγη ώρα... Στο κάτω - κάτω όλοι έχουμε κάνει λάθη κάνοντας κλίκ σε λάθος ρύθμιση με αποτέλεσμα η σελίδα να είναι κάτω..
Είναι προσωρινό το πρόβλημα!