Ειδήσεις

17 Μαΐ 2008

«Λύνει» τη σιωπή του ο Γιώργος Σουφλιάς - Απαντά στην κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα για την πολιτική του στο περιβάλλον και το εξοχικό του

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εφ όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιώργος Σουφλιάς ξεκινά μία νέα επικοινωνιακή αντεπίθεση - με καταχωρήσεις στον τύπο για το περιβάλλον και συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης - απαντώντας στην σφοδρή κριτική που δέχεται.
Μιλώντας στον «Ελεύθερο τύπο της Κυριακής», αν και τηρεί σαφείς αποστάσεις από την συμφωνία για τον ΟΤΕ, σπεύδει να ρίξει τους τόνους...
«Οι θέσεις μου είναι γνωστές. Το δεδομένο σήμερα είναι ότι η συμφωνία υπάρχει και αποτελεί βούληση της κυβέρνησης να υλοποιηθεί. Συνεπώς, ως μέλος έχω υποχρέωση να τη στηρίξω...».
Εκεί που ανεβάζει τους τόνους είναι για την κριτική που δέχεται, τόσο για το περιβάλλον όσο και τα εξοχικό του στην Ανάβυσσο και μιλά για οργανωμένο σχέδιο: «Οι επιθέσεις που δέχομαι σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο δείχνουν ότι έχω γίνει στόχος. Υπάρχουν ορισμένες ας τις πούμε «συμπτώσεις» που δείχνουν σαν να λειτουργεί ένα οργανωμένο σχέδιο εναντίον μου. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να με «κοντύνουν» πολιτικά, άλλοι να θέλουν να φύγω από το ΥΠΕΧΩΔΕ, κάποιοι άλλοι να με θεωρούν εμπόδιο σε ευρύτερα σχέδιά τους...».
Παρά τις εσωκομματικές αιχμές του για τους "υπουργοποιήσιμους", όπως τους χαρακτηρίζει, που θα ήθελαν την καρέκλα του υπουργού Περιβάλλοντος, ο Σαρακατσάνος δεν δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον Σταύρο Δήμα ενώ και ο Γιώργος Αλογοσκούφης ρίχνει τους τόνους, δηλώνοντας ότι ο Γιώργος Σουφλιάς είναι γνώστης των θεμάτων του και εργατικός.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

α σιχτήρ ρε αυθαιρετάκια καταστροφέα του περιβάλλοντος!

snb
bloopers

και για να μην δυσκολευτείς είναι το εσ. 464 στη ΓΑΔΑ.

Μήνυσε με!

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑΚΙΑ!!!

Unknown είπε...

Οταν η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει ξεπουλάει 40-50 χρόνια μόχθο και στερήσεις Ελλήνων, ο Σουφλιάς χτίζει παράνομα και "αναθέτει δουλίτσες" στον εργολάβο του.

Κάτι θα ξέρει φαίνεται...

Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι ελεγκτής και ελεγχόμενος είναι το ίδιο πρόσωπο. Το πρωί ελέγχει, η κυρία υπάλληλος του υπουργείου, τους εργολάβους και το απόγευμα, στα Εξάρχεια, συμμετέχει σε συνεδριάσεις του συλλόγου τους.

Η μήπως το ξέρει ΚΑΙ αυτό;;;
Αλλού τις κορώνες αρχηγέ. Εμείς ξέρουμε.

KL
bloopers

Unknown είπε...


"Συνεπώς, ως μέλος έχω υποχρέωση να τη στηρίξω..."
Παπάρια!

Το Σύνταγμα των Ελλήνων και ο Κανονισμός της Βουλής ορίζουν την κατά Συνείδηση ψήφο και λειτουργία των Βουλευτών του αντιπροσωπευτικού μας συστήματος.

Η "υποχρέωση" στην οποία αναφέρεται ο Σουφλιά ισχύει μόνο στις οργανωμένες συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου.

ΚΑΜΙΑ υποχρέωση δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ βουλευτής, τουναντίον, με το δεδομένο της απόλυτης εξουσίας του εκάστοτε Πρωθυπουργού, κάτι τέτοιο αποτελεί ακύρωση του αντιπροσωπευτικού χαρακτήρα της Βουλής των Ελλήνων και απόπειρα νόθευσης ή/και αλλοίωσης του Πολιτεύματος.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!