Ειδήσεις

22 Μαΐ 2008

Εταιρία πρόκειται να κλωνοποιήσει πέντε σκύλους οι ιδιοκτήτες των οποίων θα αποκτήσουν αυτή την ευκαιρία μετά από δημοπρασία που θα γίνει τον Ιούνιο

Το ξέραμε σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας αλλά τώρα γίνεται πραγματικότητα.
Μια εταιρία στην Καλιφόρνια, η «BioArts», πρόκειται να κλωνοποιήσει πέντε σκύλους οι ιδιοκτήτες των οποίων θα αποκτήσουν αυτή την ευκαιρία μετά από διαδικτυακή δημοπρασία που θα γίνει τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.
Το πρόγραμμα, το οποίο ονομάζεται «Καλύτεροι Φίλοι Πάλι», δέχτηκε έντονη κριτική από μια σειρά περιβαλλοντικών οργανώσεων και οργανώσεων προάσπισης της βιοηθικής, που υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα αποτελέσει βήμα προς την κλωνοποίηση ανθρώπων.
Οι προσφορές μέσω του Διαδικτύου θα ξεκινήσουν από τα 100.000 δολάρια στις 18 Ιουνίου.
Το διαβάσαμε στο madata.gr και βρήκαμε την ιστοσελίδα της εταιρείας, στην οποία διαβάζουμε:

Το πρόγραμμα «Καλύτεροι Φίλοι Πάλι», που υποστηρίζεται από την «BioArts International», είναι ένα περιορισμένο εμπορικό πρόγραμμα κλωνοποίησης σκυλιών.
Η «BioArts» είναι η μοναδική στον κόσμο με την τεχνογνωσία και με το νόμιμο δικαίωμα να ασκήσει εμπορική κλωνοποίηση σκύλων και γατών.
Δημοπρατούμε πέντε κλωνοποιήσεις σκυλιών στο ευρύ κοινό.
Με δεδομένη τη μεγάλη ζήτηση για αυτήν την υπηρεσία, έχουμε αποφασίσει ότι μια διαδικτυακή δημοπρασία είναι ο δικαιότερος τρόπος να προσφερθεί αυτή η ευκαιρία στο κοινό.
Η εγγραφή για τη δημοπρασία αρχίζει στις 21 Μαΐου και η πρώτη από τις πέντε δημοπρασίες ξεκινά στις 18η Ιουνίου.
Εάν ενδιαφέρεστε για τη συμμετοχή σε αυτό το αποκλειστικό γεγονός, παρακαλώ να κάνετε αίτηση για τη δημοπρασία, τώρα.
Εάν είστε ένας από τους πέντε νικητές, πλειοδότες, θα έχετε 30 ημέρες για να δώσετε ένα δείγμα του DNA του σκυλιού σας στην ομάδα μας.

Καλή προσφορά και καλή τύχη!
........................
Διαβάστε περισσότερα: http://bestfriendsagain.com