Ειδήσεις

16 Μαΐ 2008

Φωτογραφία με τα... "μέτρα" που έλαβαν σε Αστυνομικό Τμήμα για αποτροπή επιθέσεων σαν τη χθεσινή

Στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς μου αυτό συμβαίνει κάθε βράδυ μετά τις 12:00. Κλείνουν το δρόμο που περνάει μπροστά από την είσοδο για προστασία, όπως μου είχαν πει όταν τους είχα ρωτήσει.
Σήμερα έκαναν το ίδιο πολύ νωρίτερα. Στις 10:00 πήρα τη φωτογραφία που σας στέλνω.
Φοβήθηκαν από τα χθεσινά στο Αιγάλεω και ταμπουρώθηκαν...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pedia exete meinei pisw stis eidhseis Den exete dhmosieysh gia to taxsidi ths neolaias tou syriza sta skopia gia na paroun meros se diadhlwsh yper ths "MAkedonias" Elate mia volta na deite ti pezei

Ανώνυμος είπε...

€ %

=="ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ"

- ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ : ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ-ΟΤΕ, ΤΗΝ D.T. , ΤΗ MIG [ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ] ,TON ALO.... ΚΙ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟ,ΣΚΕΤΟ ΣΟΥΛΕΪ-ΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ .

- ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕ, ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ , ΑΠΟ ΤΟ Τ.Τ. Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟI ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ , ΣΥΡΙΖΑ [ ΣΙΜΑ ΚΙ ’ΑΛΑΡΓΑ] ΚΙ' Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ .
-ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ,ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Θ ' ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

- ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ [ΑΠΟΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ] , ΜΕ ΝΤΟΡΑ, ΚΛΠ , ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ D.T.-

-ΕΝΤΑΞΕΙ , ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ Η MIG ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΩΒΟ , ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ''ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ''[ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ].

-ΒΑΖΕΛΟΙ -ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

-Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

#
Η πονηρή αλεπού όταν περνάει από ύποπτα μέρη, μαζεύει κοντά - κοντά τα πόδια της και τα κάνει ένα. Ο λόγος είναι τούτος: Άμα βαδίζει και με τα τέσσερα είναι εκτεθειμένη σε τέσσερις κινδύνους. Κάνει λοιπόν, τα τέσσερά πόδια της ένα, άρα περιορίζει και τους κινδύνους της σε ένα.

Την πονηριά της όμως αυτή, την πληρώνει κάποτε πολύ ακριβά. Αν πέσει σε παγίδα, πέφτει και με τα τέσσερα. Από εδώ βγήκε και η παροιμία “Η πονηρή αλεπού πιάνεται και από τα τέσσερα”.

==Που θα πάει;
-H “πονηρή δίποδη ανθρωποαλεπού” που περπατάει με το “ενα πόδι μέσα στο άλλο” – προσέξτε το καμαρωτό περπάτημα, σαν ‘’τάπα’’ μανεκέν- δεν θα πέσει στην παγιδα, που θα πάει; δεν “θα πιαστεί-όσον ούπω- και απ’τα δύο” ; -Εσείς τι λέτε ;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

λΕς ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ...ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙς ΔΙΕΛΕΥΣΕΙς...

Unknown είπε...

Δεν υπάρχει τίποτε τέτοιο στο πρόγραμμα του ΣΥΝ ή του ΣΥΡΙΖΑ για σήμερα. Ισως πάντως κάποια συνιστώσα να συμμετέχει.
Πάντως υπογραμίζουμε την συνήθεια του ΜΑΛΑ$@ που "υπογράφει ως alavanos να χρησιμοποιεί διάφορες "υπογραφές" όπως "alvanos" "skopianos" "taxidiwtis" και μελλοντικά πιθανώς "cheep book-ια ο τίγρης".
Δείτε την απόδειξη στο link στο τέλος του κειμένου.

Για την "αλήθεια" των γραφομένων εδώ έχουν δοθεί απαντήσεις όσον αφορά την δυσφημιστική εκστρατεία των γνωστών αλογοσκουφικών παπαγαλακίων που ξεκίνησε μετά την ομιλία Αλαβάνου στην Βουλή. Οντως. Ούτε για συνοικιακό μπακάλικο, αν δεν το είχε φαληρίσει θα το είχε ξεπουλήσει.

Δείτε την συζήτηση εδώ