Ειδήσεις

28 Μαΐ 2008

Τα "ωραία" της ετήσιας έκθεσης της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ελλάδα.

Η Διεθνής Αμνηστία ξαναχτυπά!
Στην ετήσια έκθεσή της για την Ελλάδα διαπιστώνει αστυνομικές αυθαιρεσίες και ελλιπή μέτρα για το trafficking, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται ο νέος νόμος για το άσυλο.
Μέχρι εδώ όλα καλά... προσέξτε όμως και την συνέχεια...
Ιδιαίτερα επικριτική είναι η φετινή έκθεση της για το Λιμενικό Σώμα. Σημειώνει ότι το προσωπικό του εμποδίζει συστηματικά ανθρώπους που προσπαθούν να μπουν στην Ελλάδα, ενώ όσους τα καταφέρνουν τους επαναπροωθούν χωρίς να εξετάζεται η κάθε περίπτωση χωριστά.
Συγχαρητήρια κύριοι της Διεθνούς Αμνηστίας, καλά τα λέτε! Δε θα έπρεπε το Λιμενικό να εμποδίζει κανέναν... και τίποτα... μπάτε σκύλοι αλέστε... Αλλά ξεχάσατε τους συνοριοφύλακες... Μήπως να βγάζατε και για αυτούς μία ανακοίνωση που φυλάνε τα σύνορα; Από πού και ως πού; Αφήστε τα ανοικτά, ποιος θα μπει; Άντε και να μπει κανένα εκατομμύριο ακόμη μετανάστες... άντε και να μπει κανένα όπλο... κανένα σακί με πρέζα... και τι έγινε;
Η πλάκα είναι πως από την μία μέμφονται την Ελλάδα για ελλιπή μέτρα όσο αφορά το trafficing και από την άλλη δεν θέλουν ελέγχους από τους Λιμενικούς!
Δυο απορίες:
: Μη Κυβερνητική Οργάνωση δεν είναι και αυτοί;
: Από το Λιμενικό δεν θα βγει ένας να τους… «κλείσει το στόμα;»............

Από: http://www.greekalert.com