Ειδήσεις

17 Μαΐ 2008

Στην Αθήνα βρίσκεται από προχθές ο ειδικός φρουρός που είχε τραυματιστεί στα Ζωνιανά - Τι λέει ο πατέρας του

Σχεδόν τα μισά χρήματα από αυτά που πληρωνόταν όταν εργαζόταν παίρνει τώρα ο ειδικός φρουρός, Στάθης Λαζαρίδης που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της ενέδρας έξω από τα Ζωνιανά στις 5 Νοεμβρίου.
Ο πατέρας του Στάθη μας είπε ότι όταν το παιδί του εργαζόταν, πληρωνόταν με 1300 ευρώ μαζί με τις υπερωρίες.
Τώρα, παίρνει μόνο 750 ευρώ αλλά οι συνάδελφοί του από την Κρήτη δίνουν από τότε που τραυματίστηκε, από δέκα ευρώ ο καθένας το μήνα έτσι ώστε να συμπληρώνεται το ίδιο χρηματικό ποσό.
Ο Στάθης, αφού αντιμετωπίστηκε το μικρόβιο, που είχε εντοπιστεί στον οργανισμό του, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και βρίσκεται πλέον στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση της υγείας του. Ο ίδιος παραμένει αρκετά αδύναμος και δεν βρίσκεται ακόμα σε φάση κατά την οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει η αποκατάσταση.
Σύμφωνα με τον πατέρα του Στάθη, οι γιατροί δεν μπορούν να μιλήσουν ακόμα με σιγουριά για το ποια θα είναι η βελτίωση της υγείας του και σε πόσο χρόνο θα επιτευχθεί. Ο γιος του όμως έχει επαφή με το περιβάλλον με την έννοια ότι καταλαβαίνει τι συμβαίνει ανεξαρτήτως αν δεν μπορεί να μιλήσει.
Δάκρυσε, μας είπε, όταν είδε τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο το παιδί του που ήταν περίπου σαράντα ημερών όταν αυτός τραυματίστηκε.