Ειδήσεις

31 Μαΐ 2008

Γιατί δε λέτε ότι όσοι λαμβάνουν την κατώτατη σύνταξη του ΟΓΑ δεν έχουν πληρώσει ποτέ εισφορές στον Οργανισμό;

Μήνυμα αναγνώστη
...........

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 300€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΓΑ ΠΟΤΕ;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλωσαν όμως τους γονείς σου κι εσένα γάιδαρε! Να πάνε στον καιάδα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.fmvoice.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=15975&Itemid=48

Ο Μάκης... επέστρεψε στον Μπόμπολα τα 6,5 εκατ.
Από τον Ζαχόπουλο στα... επιχειρηματικά νταραβέρια
30 Μαΐου 2008

Γράφει ο Νίκος Μανεσιώτης

Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι και οι bussiness… Οι ορκισμένοι εχθροί του παρελθόντος γίνονται στο παρόν συνομιλητές και κλείνουν μεγάλες δουλειές.

Και ποιος ξέρει για το αύριο; Μπορεί να γίνουν κάποια στιγμή και συνεταίροι. Γιατί πρώτη φορά θα συμβεί κάτι ανάλογο; Να συμβιβάζεται ο… κυνηγός του συστήματος με έναν από τους πιο βασικούς πυλώνες του οικονομικοπολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου.

Άλλωστε όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο θέατρο, που όμως μόνο στο παράλογο δεν αναφέρεται, το έχει ανάγκη και το επιβάλει το σημερινό κυρίαρχο σύστημα.

Η εισαγωγή αυτή απαραίτητη για να αντιληφθούμε όλοι την ουσία των αποκαλύψεων του συγκεκριμένου ρεπορτάζ της fmvoice.gr. Γιατί κάποιος χωρίς αυτήν μπορεί να πει «ε, και τι έγινε;

Ποιο το μεμπτό στην υπόθεση»; Θέμα με την ποινική ή παρόμοια διάσταση φυσικά δεν υφίσταται.

Το μεμπτό είναι πως κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι, πολιτικοί και επιχειρηματίες θέλουν, επιμένουν να μας κοροϊδεύουν και να συνεχίζουν το παιχνίδι τους σε βάρος της χώρας, της οικονομίας, του λαού.

Ένα παιχνίδι που τους κάνει πλουσιότερους και εμάς και τον τόπο μας φτωχότερους.

Από τον Ζαχόπουλο...

Την ιστορία Ζαχόπουλου, την περίφημη υπόθεση που μας «ζάλισε» όλο σχεδόν το χειμώνα, ίσως… αχνά να την θυμάστε. Πιθανώς, θα θυμάστε ακόμα, ότι ουσιαστικά η ιστορία ξεφούσκωσε μόλις η εφημερίδα που πολεμούσε και την πολεμούσε το εκδοτικό κατεστημένο το «Πρώτο Θέμα» εξαγοράστηκε από την Πήγασος της οικογένειας Μπόμπολα.

Τότε ο εκ των ιδρυτών της, ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος, πήρε (αν δε μας απατά η μνήμη μας περίπου 7 εκατ. ευρώ) για να πουλήσει το 40% των μετοχών του. Ασφαλώς, αυτό το θυμόμαστε καλά, το ποσό αυτό δεν… εισφέρθηκε ως ευγενική χορηγία στην ΕΣΗΕΑ, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος.

Αντιθέτως, εισπράχθηκε κανονικότατα από αυτόν και τώρα το αξιοποιεί για να δημιουργήσει το νέο του «μαγαζί» που περιλαμβάνει το Zougla.gr, τη νέα εφημερίδα του κ.λ.π. Και, όπως κάθε επιχείρηση, χρειάζεται την επαγγελματική του στέγη.

...στα νταραβέρια

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μας η επαγγελματική στέγη των επιχειρήσεων Τριανταφυλόπουλου θα εγκατασταθεί στο ακίνητο που αγόρασε από τον Γιώργο Μπόμπολα.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στο Μαρούσι πίσω από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και κόστισε στον Μάκη περίπου 6,5 εκατ. ευρώ.

Δηλαδή το ποσό που πήρε από τον Μπόμπολα για το Θέμα το επιστρέφει στην τσέπη σε αυτόν!

Εντάξει, ειδικά το στοιχείο αυτό μπορεί να είναι και μια... σατανική σύμπτωση.

31.5.08

Ανώνυμος είπε...

τους ρωτήσανε ποτέ τους παππούδες σου και αρνηθήκανε να συνεισφέρουν ρε όρνιο; τράβα πρώτα να μάθεις ιστορία και με τι κόπους και αγώνες έγινε πραγματικότητα αυτή η ρημάδα η σύνταξη και πόσο την έχουν πληρώσει μέσα από την υπερεκμετάλευση των προϊόντων τους από τους μεταπράτες οι έρμοι. ντροπή σου αγράμματε και ανιστόρητε!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ GRBLOOPERS ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΗ ΦΙΛΟΦΡΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΟΡΝΙΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΘΙΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΟΡΟΥΣ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΑ 300€ ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΤΙΚΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ? ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ Ο ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΣΤΟΝ ΚΩΛ... ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Είχα αποφασίσει να πω καιγω την άποψη μου για το θέμα σύνταξης χωρίς να έχει καταβάλει κάποιος εισφορές, μέχρι που διάβασα τα σχετικά σχόλια στην αρχική ανάρτηση…απαπαπα…..απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί σας ο ένας προς τον άλλον…ελπίζω κανένας σας να μη είναι δικαιούχος μιας τσαμπέ σύνταξης τις εισφορές της οποίας θα έχω πληρώσει ΕΓΩ….