Ειδήσεις

7 Μαΐ 2008

Δεκαέξι αστυνομικοί της Φιλαδέλφειας ελέγχονται για το ξυλοδαρμό τριών υπόπτων τον οποίο κατέγραψαν κάμερες επιτήρησης. Δείτε το βίντεο.

Οι δεκαέξι αστυνομικοί τραβούν έξω από το αυτοκίνητο τους τρεις επιβάτες οι οποίοι είναι ύποπτοι για εγκληματική δράση.
Περίπου έξι αστυνομικοί κρατούν τους δύο υπόπτους και τους χτυπούν πολλές φορές.
Για να μη νομίζουμε ότι μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά. Όχι βέβαια, ότι αυτό είναι άλλοθι για τα δικά μας... κατορθώματα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.seate.gr/paratakseis/disye/ntountouka/2007/200407.html
.
=======ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΄΄ΤΡΙΓΩΝΟ΄΄… (20-4-2007).


Η μπηχτή του SPOT-akia της 12-4-2007 για κάποια που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον κ. Μηλιάκο και τον Υπουργό Οικονομίας, με τσίγκλισε κι είπα να ερευνήσω λίγο το θέμα, κυρίως από …περιέργεια. (Από τις κακές συνήθειές μου…).



Ψάχνοντας λοιπόν, έπεσα πάνω στα εξής :



8 Στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 19-12-2004 ένα μεγάλο και αναλυτικό άρθρο αναφέρεται στους «κομματάρχες» των υπουργών της Νέας Διακυβέρνησης, στους ανθρώπους που «…που αποτελούν τους στενότερους συνεργάτες των μελών του υπουργικού συμβουλίου…» και «…κινούν τα νήματα των υπουργείων και πόσο επηρεάζουν τους προϊσταμένους τους…».

Στη δεύτερη, μόλις, παράγραφό του το άρθρο ασχολείται με το Υπουργείο Οικονομίας και το επιτελείο του κ. Αλογοσκούφη. Εκεί, μεταξύ των άλλων, γράφει και για «…την επί χρόνια στενή συνεργάτιδα του Υπουργού κ. Μ.Μ….».



Η κ. Μ.Μ. είναι υπάλληλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής και για πολλά χρόνια αποσπασμένη στο πολιτικό γραφείο του κ. Αλογοσκούφη.



8 Όταν ο κ. Μηλιάκος έγινε Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΕΓΑ. Η κ. Μ.Μ. έγινε, πάραυτα, Υποδιευθύντρια και τοποθετήθηκε επί κεφαλής της Υποδιεύθυνσης Γραμματείας Διοίκησης και Επικοινωνίας.



Μεταξύ των 22 στελεχών, (Διευθυντών και Υποδιευθυντών) της εταιρείας, αποφοίτων διαφόρων Πανεπιστημιακών σχολών και κατόχων Masters of Science, η κ. Μ.Μ. ξεχωρίζει από το …απολυτήριο Λυκείου που διαθέτει. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – Ετήσιο Δελτίο Χρήσης 2004 – Πληροφορίες για την Εταιρεία / τα στελέχη, σελίς 72).



8 Στη Γενική Συνέλευση της θυγατρικής της ΑΤΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ “ΣΥΝΕΔΙΑ Α.Ε.”, που έγινε στις 23-7-2004, η κ. Μ.Μ. εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.



8 Στο Οργανόγραμμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων συναντάμε την κ. Μ.Μ. ως μέλος κι αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου που όρισε η Νέα Διακυβέρνηση…



Αυτά, τα λίγα, κατόρθωσα εγώ να μαζέψω μετά από μια μικρή έρευνα, που έκανα.

Τώρα, κατά πόσον, βρήκα τον συνδετικό κρίκο Μηλιάκου – Αλογοσκούφη, είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα…

Εγώ απλώς ανακάλυψα, από περιέργεια, ένα πολύ ενδιαφέρον ΄΄τρίγωνο΄΄…

http://www.seate.gr/paratakseis/disye/ntountouka/2007/200407.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.seate.gr/paratakseis/disye/spotakia_new_page_1.htm

"...Θυμάστε τη γραμματέα του Γ. Αλογοσκούφη, που απομακρύνθηκε από το γραφείο του υπουργού, όταν ξέσπασε ο θόρυβος με το ιστολόγιο press-gr; Μαθαίνω ότι, οσονούπω, αποχωρεί και από τη βασική της θέση εργασίας, στην Αγροτική Ασφαλιστική, τρέχοντας προς την πρόωρη συνταξιοδότηση. Για να το επιτύχει αυτό, βέβαια, χρειάστηκε ο διοικητής κ. Μηλιάκος να καταργήσει την υποδιεύθυνση, της οποίας η εν λόγω κυρία προΐστατο, ώστε αφού καταργείται η θέση να μπορεί να διεκδικήσει την εθελουσία έξοδο. Πράγμα διόλου δύσκολο, αφού η υποδιεύθυνση, ούτως ή άλλως, συστήθηκε αποκλειστικά για την κ. Μαρία Ματθαίου. Την ίδια ημέρα, τον Ιούλιο του 2004, δημιουργήθηκε η θέση, την ίδια ημέρα ορίστηκε η ίδια επικεφαλής ! ...".

Τα παραπάνω δεν είναι δικά μου... Γράφτηκαν στην φιλοκυβερνητική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, στις 5-4-2008... Λέτε να την ...κόψουν κι αυτή ?...

Ανώνυμος είπε...

http://www.seate.gr/paratakseis/disye/spotakia_new_page_1.htm


29-4-2008

Δεν περνάει εβδομάδα χωρίς ο Τύπος να γράψει την ...κακία του : »»» Μηλιάκος - Αγροτική Ασφαλιστική: Πωλητήριο βάζει η Αγροτική Τράπεζα στην ασφαλιστική εταιρεία της με απόφαση της διοίκησης. Ως εδώ κανένα πρόβλημα. ΄Ομως υπάρχει ένα παράδοξο. Λίγους μήνες πριν ο Δ. Μηλιάκος υποστήριζε ότι η εταιρεία αυτή είναι το «φιλέτο» της αγοράς, ότι η κερδοφορία της είναι ισχυρή κ.λπ. Εάν είναι έτσι, αναρωτιούνται πολλοί τραπεζίτες, τότε «γιατί η ξαφνική βιασύνη να πουληθεί; Μήπως για να καλυφθούν οι τρύπες που άφησαν τα δομημένα ομόλογα της ΑΤΕ;», ρωτάνε οι ίδιοι άνθρωποι. (Η ...μπηχτή της εβδομάδας στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ...).

http://www.seate.gr/paratakseis/disye/spotakia_new_page_1.htm

Ανώνυμος είπε...

http://www.seate.gr/paratakseis/disye/spotakia_new_page_1.htm


SPOT - άκια

12-4-2007

s Ποίος ο - έμπιστος - συνδετικός κρίκος Μηλιάκου - Υπουργείου Οικονομίας και συγκεκριμένα Αλογοσκούφη ; Δεν είναι Ο, είναι Η και έχει ένα πολύ διαδεδομένο, γυναικείο, όνομα...

΄Οσοι έριξαν μια ματιά στον Ισολογισμό της ΑΤΕ Ασφαλιστική ακόμα κρατάνε τη κοιλιά τους απ΄ τα γέλια : η περιβόητη θυγατρική στη Ρουμανία δεν αναφέρεται πουθενά ως επένδυση στο εξωτερικό. Που αναφέρεται ; Στις συμμετοχές εσωτερικού ! Σουργελοκατάσταση...



O SPOT - 'akias