Ειδήσεις

21 Μαΐ 2008

Η επίσημη ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για το Γιάννη Δρυμωνάκο

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα, 21 Μαΐου 2008, κοινοποιήθηκε στην ΚΟΕ έγγραφο του ΕΣΚΑΝ (αρ. Πρωτ. 2600 / 21 / 5/ 2008) με το οποίο μας ενημερώνει ότι το Β΄ Δείγμα του ελεγχόμενου αθλητή του οποίου το Α΄ Δείγμα - στον επανέλεγχο - είχε βρεθεί αντικανονικό, ευρέθη ομοίως, κατά τον έλεγχο που έγινε στις 20 / 5/ 2008, στην ουσία Methyltrienolone.
Ο ελεγχόμενος αθλητής (από το ντόπινγκ κοντρόλ στο οποίο είχε υποβληθεί στις 6 / 3 / 2008), είναι ο κολυμβητής Ιωάννης Δρυμωνάκος.
Κατόπιν των ανωτέρω το Δ.Σ της ΚΟΕ, ως το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο σύμφωνα με το νόμο και τους σχετικούς κανονισμούς της Ομοσπονδίας, θα καλέσει τον αθλητή ως και κάθε άλλο εμπλεκόμενο με την ανωτέρω υπόθεση, κατά τη συνεδρίαση της 28ης Μαΐου 2008, για τον πειθαρχικό έλεγχο κ.λπ της υπόθεσης.
Με τα πιο πάνω δεδομένα, επιβάλλεται να γίνει σεβαστό και κατανοητό ότι, κανένα μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ, μετέχων παράλληλα και ως μέλος του αρμοδίου πειθαρχικού οργάνου που θα κρίνει την υπόθεση και για την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας, δεν πρόκειται να προβεί σε καμία δήλωση ή τοποθέτηση μέχρι περαίωσης της όλης πειθαρχικής διαδικασίας.»