Ειδήσεις

24 Μαΐ 2008

Προβλέψεις για τη Eurovision

Πρώτη η Ρωσία, δεύτερη η Ουκρανία και τρίτη η Ελλάδα ή η Σερβία στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της 53ης Eurovision. Αυτές, τουλάχιστον είναι οι προβλέψεις της αυστραλιανής εταιρίας στοιχημάτων "Lasseters Sportsbook" που δέχεται και στοιχήματα.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Τζεράρντ Ντάφι, με μεγάλη πείρα στα στοιχήματα αθλητικών αγώνων και ψυχαγωγικών διαγωνισμών λέει ότι η εταιρία του δέχεται στοιχήματα για τους τελευταίους δώδεκα διαγωνισμούς της Eurovision και σπάνια πέφτει έξω. Ο ίδιος εκτιμά ότι οι κριτές δεν έχουν και μεγάλη μνήμη και οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται μετά το διάλειμμα και προς το τέλος του διαγωνισμού έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Σύμφωνα με τα στοιχήματα της εταιρίας του η Καλομοίρα πιθανότατα θα τερματίσεi" τρίτη. Ο ίδιος πάντως δεν αποκλείει ακόμα και την πρωτιά αν και θεωρεί επικρατέστερη την Ρωσία με δεύτερη την Ουκρανία, τρίτη την Ελλάδα ή την Σερβία και πέμπτες την Αρμενία και την Σουηδία. Όσοι στοιχηματίσουν την Ρωσία θα εισπράξουν 3.50 δολάρια Αυστραλίας για κάθε δολάριο που θα παίξουν, την Ουκρανία $4.50 και την Ελλάδα και την Σερβία $9.00.