Ειδήσεις

11 Μαΐ 2008

Η κατάθεση του δικηγόρου της Siemens, Jens Burgard, φωτίζει ρόλους, μεθόδους και τις διαδρομές της μίζας

Για τη μεθοδολογία των παράνομων διαδικασιών που ακολουθούσε η Siemens Ελλάδος για να εξυπηρετήσει τους στόχους της, αναφέρεται στην κατάθεση που έδωσε στην Υπηρεσία Δίωξης Εγκλημάτων Βαυαρίας ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην υπόθεση. Ο δικηγόρος της Siemens AG στο Erlangen, Jens Burgard.

Τη συγκεκριμένη κατάθεση αποκαλύπτει σήμερα ο "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλήθηκε και η σύζυγος του Δ. Νέγρη...
.

...να παραδώσει κι αυτή την κίνηση του λογαριασμού της με τις μίζες!
...
Η αποκάλυψη της Αντιγόνης Μάρκου ότι ο δεύτερος καυτός λογαριασμός ανήκει στην κυρία Νέγρη είχε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα: Ο κ. Αθανασίου κάλεσε την σύζυγο του κ. Νέγρη. Και της ζήτησε να του παραδώσει και αυτή όλες τις κινήσεις του λογαριασμού της, αφού είναι ο πραγματικός δικαιούχος.
Εκκρεμεί η απάντηση της κ. Νέγρη. Πολύ δύσκολα πάντως θα το αρνηθεί αφού της εξήγησε ποιες συνέπειες θα είχε κάτι τέτοιο....
Οι αποκαλύψεις από το Press-gr έχουν και συνέχεια. Διαβάστε τις σε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

#
Νέες αποκαλύψεις από το Press-gr σε λίγο!


Κυριακή, Μάϊος 11, 2008

Διώξε τον, τώρα, κ. Αλογοσκούφη...
.
...τον μιζαδόρο της Siemens που έχεις στο Υπουργείο σου!
.
Πάταγος από τις αποκαλύψεις του Press-gr. Ερχονται κι άλλες, πιο καυτές...
.
Η αποκάλυψη που έκανε το Press-gr (εδώ) ότι ο Δημήτρης Νέγρης, εμπλέκεται στις μίζες της Siemens, (καταγράφεται και σε ορισμένες σημερινές κυριακάτικες εφηεμρίδες) δημιουργεί αυτόματα και άλλα θέματα.
Οπως αποκάλυψε επίσης πρώτο το Press-gr, ο κ. Νέγρης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ΟΠΕ, του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, που υπάγεται στο υπουργείο Οικονομίας (διαβάστε εδώ).
Στη διοίκηση του ΟΠΕ βρίσκεται συνεχώς από το 2004. Ο Οργανισμός αυτός είναι κομβικός, διαχειρίζεται τεράστια κονδύλια και παίρνει κρίσιμες αποφάσεις για τις ελληνικές εξαγωγές - έναν πολύ κρίσιμο τομέα για την εθνική μας οικονομία.
Διαβάστε εδώ πώς διαφημίζεται για την αποστολή του σε 55 χώρες ο ΟΠΕ.
Ρωτήσαμε ήδη τον κ. Αλογοσκούφη πώς και με ποια προσόντα διορίστηκε αντιπρόεδρος σε εναν τέτοιο Οργανισμό. Απάντηση ο κ. υπουργός θα πρέπει να δώσει υποχρεωτικά.
Σε κάθε περίπτωση, ο υπουργός Οικονομίας δεν οφείλει να τον αποπέμψει άμεσα -έστω και για λόγους "πολιτικής ευθιξίας", κατά την προσφιλή του έκφραση- από την θέση που κατέχει; Για να αποδείξει ότι δεν έχει ο ίδιος και καμιά σχέση με οτιδήποτε αδιαφανές βαρύνει τον συνεργάτη του!
Ετσι κι αλλιώς, η υπόθεση της Siemens βρίσκεται ακόμα στην αρχή.
----------------------------------------------------------------------
Νέες αποκαλύψεις ΜΟΝΟ από το Press-gr σε λίγο!
------------------------------

# posted by press.gr@hotmail.com @ 5:29:00 μμ