Ειδήσεις

15 Μαΐ 2008

Φωτογραφίες από το κτήμα στο οποίο προσγειώθηκαν UFO στο Γύθειο – Τα ίχνη δημιουργούνται από το επικλινές έδαφος, λέει ο ιδιοκτήτης του

Οι διαστάσεις του θέματος είναι τόσο μεγάλες που βλέπουμε κατοίκους της Λακωνίας και όχι μόνο, να επισκέπτονται το Γύθειο για να δουν το σημείο της προσγείωσης του UFO ακόμα και σήμερα 15 μέρες περίπου μετά το συμβάν.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο πρωτοεμφανίστηκε στην περιοχή της Παλιόπολης (στις εργατικές κατοικίες και στα Γυμνάσια) του Γυθείου περίπου στις 9 το βράδυ της Τρίτης 29 Απριλίου.
Περίπου στις 9:15 το βράδυ έγινε μια πρώτη μικρή διακοπή ρεύματος στο Γύθειο και στη συνέχεια στις 10 έγινε ολική διακοπή ρεύματος, όταν ένας μετασχηματιστής της ΔΕΗ κάηκε. Εκείνη την ώρα το φωτεινό αντικείμενο βρισκόταν πάνω από το μετασχηματιστή.
Στην περιοχή πάνω από τα Γυμνάσια, λένε οι μαρτυρίες, το ιπτάμενο αντικείμενο έμεινε μέχρι τις 1:00 τα ξημερώματα και μετά πήγε πάνω από το κοιμητήριο, όπου έμεινε μέχρι τις 4:15.
Στη συνέχεια το αντικείμενο χάθηκε με κατεύθυνση προς την περιοχή της Λίμνης.
Την άλλη μέρα το πρωί, κάποιο κάτοικοι παρατήρησαν στην περιοχή της Λίμνης σε έναν αγρό που φαίνεται από τον δρόμο, σχήματα επάνω σε βρόμη. Αυτή ήταν το σημείο που σύμφωνα με της μαρτυρίες, προσγειώθηκαν τα ΑΤΙΑ.
Η μορφή του αντικειμένου, πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν σφαιρικό σαν μπάλα χρώματος γρι, με ακανόνιστες γραμμές μέσα του και περιστρεφόταν με συγκεκριμένες κινήσεις και ασύλληπτες ταχύτητες, ενώ γύρω του περιστρεφόταν ένα άλλο φως.
Μαρτυρίες επίσης κάνουν λόγω για 5 ΑΤΙΑ, ένα μεγάλο με διάμετρο περίπου 80 - 100 μέτρων και άλλα 4 με διάμετρο περίπου δωματίου, τα οποία πετούσαν μάλιστα και σε χαμηλό ύψος περίπου στα 200 μέτρα.
Όμως, ανακαλύψαμε ότι την μέρα που εμφανίστηκαν τα UFO, είχε χαμηλή και όχι πυκνή νέφωση. Είναι δυνατόν λοιπόν, με ένα δυνατό προβολέα όπως αυτά που χρησιμοποιούν κάποια νυκτερινά κέντρα ή circo, να έχουμε αντικατοπτρισμό στα σύννεφα και μάλιστα αρκετά χιλιόμετρα μακριά. Αυτοί οι προβολείς, ακολουθώντας την ανάπτυξη της τεχνολογίας, είναι δυνατόν προκειμένου να τραβήξουν ακόμα περισσότερο την προσοχή μας, να κάνουν και διάφορες γεωμετρικές κινήσεις και περιστροφές σε μεγάλες ταχύτητες.
Το φαινόμενο αυτό λοιπόν, μάθαμε ότι το είδαν και στην Αρεόπολη, εκεί που ένα νυκτερινό μαγαζί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, χρησιμοποιεί τέτοιου είδους εξοπλισμό.
Όσο για το κτήμα με τα ίχνη, ανακαλύψαμε ότι ανήκει στο Δημήτρη Πετροπουλάκη, κάτοικο Γυθείου. Τον επισκεφτήκαμε και μιλήσαμε μαζί του.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του κτήματος
.
Ο κ. Πετροπουλάκης μας είπε ότι πριν από λίγα χρόνια, έγιναν κάποιες χωματουργικές εργασίες στο κτήμα του και από τότε υπάρχει ένα κυκλικό βαθούλωμα, που όταν βρέχει τα νερά του χωραφιού συγκεντρώνονται σε αυτό το σημείο. Κάθε χρόνο το χωράφι του το σπέρνει με σιτηρά, άλλοτε κριθάρι, άλλοτε με βρόμη κλπ. Όταν τέτοιο καιρό βρέξει, τα φυτά που έχουν μεγαλώσει και βρίσκονται στο σημείο του βαθουλώματος, λόγω της βροχής και του νερού που μαζεύεται στο έδαφος, γέρνουν δίνοντας την εντύπωση, πως κάτι έχει κάτσει επάνω τους.
Έτσι και φέτος, μας λέει ο κ. Πετροπουλάκης, η βρόμη που είχε σπείρει και φυτρώσει, σε εκείνο το σημείο παρουσίασε το φαινόμενο να γείρουν σε περίπου κυκλικό σχήμα τα φυτά. Το φαινόμενο δε, παρουσιάστηκε λίγο πριν το Πάσχα όπου και είχαμε τις τότε βροχές.
Άρα, δεν υπάρχει καμία σύνδεση του χωραφιού με κάποια πιθανή προσγείωση UFO, τουλάχιστον στο κτήμα του κ. Πετροπουλάκη, το οποίο καθημερινά το επισκέπτονται αρκετές δεκάδες κόσμου.
Εμείς νομίζουμε ότι το μυστήριο του Γυθείου, όσο μπορούσαμε το έχουμε λύσει και μάλιστα πριν καν προλάβει να έρθει η NASA και να αποκλίσει την περιοχή, για να προστατέψει τον κόσμο από πιθανά ραδιενεργά κατάλοιπα και μικροοργανισμούς που μπορεί να μετέφερε το UFO, από την πιθανή του προσγείωση στην περιοχή.
.
Περισσότερα στο www.apela.gr

1 σχόλια:

Dimos Dimaresis είπε...

η NASA απέκλεισε την περιοχή;ώρες ώρες νομίζω πως τα κανάλια μας ζουν στον κόσμο τους