Ειδήσεις

9 Ιουν 2008

Ουδέποτε τέθηκε θέμα δωρεάν μετάβασης βουλευτών στην Αυστρία, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας. Και των 300 μαζί εννοεί. Γιατί για μερικούς…

Τζάμπα και οι 300 στο «Euro 2008» είχαμε γράψει το περασμένο Σαββάτο, σήμερα όμως διαβάζουμε στο http://www.ethnos.gr/ ότι ο κ. Σιούφας τόνισε ότι "ουδέποτε τέθηκε, ούτε καν συζητήθηκε, ούτε ως ιδέα, ούτε ως σκέψη, ούτε ως εισήγηση και ασφαλέστατα ούτε ως απόφαση, θέμα μετάβασης των 300 βουλευτών με πρωτοβουλία ή συμμετοχή της Βουλής των Ελλήνων στις χώρες διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Η αλήθεια είναι ότι την περασμένη εβδομάδα…
………
Συνεχίζεται…

οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στις Διαρκείς Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Μορφωτικών και Οικονομικών Υποθέσεων, και μόνον αυτοί, κλήθηκαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού να δηλώσουν συμμετοχή για τις ειδικές πτήσεις τσάρτερς που προγραμματίζονται, προκειμένου να μεταβούν όσοι θέλουν στην Αυστρία για τα παιχνίδια της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου στο EURO 2008.
Η σχετική δαπάνη, είτε προέρχεται από κονδύλια του Υπουργείου Πολιτισμού, είτε από άλλες πηγές, είναι λάθος, ειδικά σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών μαστίζεται από την ακρίβεια, την εξανέμιση του εισοδήματός του και τόσα άλλα προβλήματα, ανακοίνωσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κινήματος Δ. Ρέππας επισήμανε στους συναδέλφους - εισηγητές των δύο ΚΤΕ "ότι είναι πρόκληση" και "κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα συμμετάσχει στον προγραμματισμό αυτό του αρμόδιου Υφυπουργού". Τέλος δηλώνεται ότι "όποιος από τους βουλευτές του Κινήματος θελήσει να μεταβεί στην Αυστρία, θα το πράξει με δικά του έξοδα."

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Παλιά, ως "ανάπτυξης" είχε εκείνον τον ανεκδιήγητο γραμματέα που δηλώσεις του στην ΕΡΤ ζητούσε από όλους μας να ρυθμίσουμε την συντήρηση του ψυγείου από τους 4 στους 7 βαθμούς Κελσίου! Τόσο άσχετος, τόσο επικίνδυνος, τόσο μαλάκας!

Μέχρι που το έκανε ένας ζαχαροπλάστης στη Θεσσαλονίκη και δηλητηρίασε καμιά δεκαριά πολίτες για "οικονομία ρεύματος". Τι έγινε;

Αθωώθηκε στο δικαστήριο επειδή πήγε με τις δηλώσεις του "Σιουφολόγου" ΓΓ.

Τώρα το απίστευτο, έμαθε την τέχνη. Δεν χρειάζεται βοήθεια. Το παίζει και μόνος του...

Το σύστημα επικοινωνίας... στα δάχτυλα δηλαδή.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μας δουλευουν και εμεις συνεχιζουμε να τους ψηφιζουμε...

Ανώνυμος είπε...

Βρε μάγκες εδώ θέλει να κάνει καινούργια βουλή με δικά μας λεφτά. Μετά θα λέει ΄΄ Εγώ την έφτιαξα ΄΄ Και φυσικά θα μπεί το όνομά του στην πλάκα. ΄΄ Ανεγέρθει επί προεδρίας κ.λ.π. ΄΄