Ειδήσεις

8 Ιουν 2008

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ σεισμολόγων προκάλεσε ο σεισμός των 6,5 της κλιμάκας Ρίχτερ που «χτύπησε» την περιοχή της Ανδραβίδας στην Πελοπόννησο

Η ομάδα ΒΑΝ του καθηγ. Παναγιώτη Βαρώτσου υποστηρίζει πως είχε εκτιμήσει επερχόμενο σεισμό στην περιοχή. «Καμία πρόβλεψη δεν είχε κοινοποιηθεί» απαντά ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

.....
Περισσότερα: http://www.in.gr/

3 σχόλια:

spyros1000 είπε...

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ) .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό ) ( 2310 993506 & 2310 993944 )ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

StudioA-blog είπε...

Το συγκεκριμένο μήνυμα κυκλοφορεί μέσω e-mail, έχει δημοσιευτεί σε πολλά ιστολόγια, ακόμα και σε εφημερίδες και το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ενοχλέι την οικογένεια στην οποία αναφέρεται.
Πιο συγκεκριμένα, το παιδάκι στο οποίο αναφέρεται είναι υπαρκτό πρόσωπο, δεν πάσχει από λευχαιμία, νοσηλεύεται πράγματι στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και όπως μας είπε ο πατέρας του με τον οποίο επικοινωνήσαμε ποτέ δε ζήτησε τη συνεισφορά του κόσμου. Σας παρακαλώ θερμά να αποκαταστήσετε την αλήθεια».
Είναι γεγονός ότι και στο παρελθόν υπήρξαν παρόμοιες ανακοινώσεις οι οποίες μέσω διαδικτύου καλούν τους ευαίσθητους πολίτες σε βοήθεια, χωρίς όμως να στηρίζοντα σε πραγματικά γεγονότα.
Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή μας πριν λίγο καιρό, ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Δημήτρης Γάκης είχε διαψεύσει παρόμοιο περιστατικό.

Ανώνυμος είπε...


ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ STUDIO-A BLOG.