Ειδήσεις

26 Ιουν 2008

Με κινητοποιήσεις απειλεί ο Βοσκόπουλος του «Ουράνιου Τόξου»

Χθες το κρατικό κανάλι των Σκοπίων μετέδωσε ανακοίνωση του διαβόητου Βοσκόπουλου, ο οποίος όλο περηφάνια ενημέρωνε τους συμπατριώτες του γυφτοσκοπιανούς ότι οι "Μακεδόνες" θα προβούν σε έντονες κινητοποιήσεις, πολύ διαφορετικές από τις ειρηνικές που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν!
Οι ξεκάθαροι αυτοί εχθροί της Ελλάδας αντιδρούν σε προγραμματισμένη άσκηση του Ελληνικού Στρατού που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή, ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για... απειλή για την εθνική ακεραιότητα των Σκοπίων!!!
Μάλιστα, το σκοπιανό κανάλι έδωσε την είδηση πως έχουμε επεισόδια στη Μελίτη και το Ξινό Νερό και σύμφωνα με πληροφορίες μας γνωστά σκουλήκια της περιοχής, χρηματοδοτούμενοι απευθείας από τα Σκόπια και άλλα ξένα κέντρα επιτέθηκαν σε άντρες της Εθνοφυλακής Φλώρινας!!!
Στο σκοπιανό κανάλι όσο κρατούσε το "ρεπορτάζ" δεν παρέλειπαν να δείχνουν τον χάρτη της "ενιαίας Μακεδονίας"!Τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και θα έχουμε πολύ χειρότερα εάν δεν αντιδράσουμε σήμερα, που ο Βοσκόπουλος τολμάει να ισχυρίζεται πως όλα αυτά τα επεισόδια και οι "κινητοποιήσεις" είναι απόρροια της... γενοκτονίας που υφίστανται οι "Μακεδόνες".
Η κατάσταση ξεφεύγει.... Θα σας ενημερώνουμε διαρκώς γιατί τα πράγματα είναι έκρυθμα στη Φλώρινα!……
...................…………………
πηγή Στόχος
Από: http://www.greekalert.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιούμε λέξεις όπως "γυφτοσκοπιανούς". Έτσι γινόμαστε ένα με αυτούς που καταγγέλουμε. Κατανοώ τον θυμό του μπλογκερ, αλλά ας μη δίνουμε εμείς τροφή. Ψυχραιμία..ο θυμός είναι κακός σύμβουλος

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τον Στόχο θα διαβάσουμε; Αρκεί να κοιτάξετε τα άλλα θέματα στο πρωτοσέλιδο για να καταλάβετε το επίπεδο της εφημερίδας. Ακροδεξιά εφημερίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο στόχος δεν είναι απλώς ακροδεξιά εφημερίδα. Είναι το όργανο των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Και οι ναζί ποτέ δεν ήταν πατριώτες, μόνο προδότες και καταδότες υπήρξαν και μόνο σε βάρος της Ελλάδας ενήργησαν και λειτούργησαν. Ο λύκος με δορά προβάτου προφασίζεται πατριωτισμό.

Επί της ουσίας τώρα:
Σαν πολλοί γραφικοί και επικίνδυνοι δεν έχουν παρεισφρήσει σε πολιτικά κόμματα;

Τι δουλειά έχουν οι βοσκοπουλαίοι στο ΣΥΡΙΖΑ;
Τι δουλειά έχουν οι νεοναζί στην ακροδεξιά παράταξη του ΑΑΟΣ;
Για ποιο λόγο εγώ θα πρέπει να χρηματοδοτώ εγκληματικές οργανώσεις μέσω του προϋπολογισμού των κομμάτων;

ΟΛΑ, τελικά, τα ανέχονται τα κόμματα, για λίγες ψήφους...
ΟΛΑ για μια χούφτα επιχορήγηση.
ΟΛΑ για μια χούφτα... κακή συνήθεια!

Ανώνυμος είπε...

οτι πεις εσύ κυρία Ελισάβετ. Τραγούδα...