Ειδήσεις

28 Ιουν 2008

Νίκος Σεργιανόπουλος: Οι έρευνες για την δολοφονία συνεχίζονται. Η αστυνομία έχει φτάσει στο "τέλος του νήματος";

Η αστυνομία σύμφωνα με το περιοδικό "Λοιπόν", βρίσκεται στο τέλος του νήματος, έχοντας εντοπίσει 2-3 ύποπτους, οι οποίοι από την ημέρα που έγινε το φονικό βρίσκονται κλεισμένοι σε υπόγεια διαμερίσματα κοντά στις προαναφερόμενες περιοχές.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου και αυτό που περιμένει τώρα η αστυνομία είναι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Επικρατέστερη είναι η εκδοχή ότι ο δράστης είναι γνωστός, δεν έχουν βρεθεί όμως τα αποδεικτικά στοιχεία που θα τον συνδέσουν με το εν λόγω έγκλημα και οι αρχές περιμένουν ακόμη τη λάθος κίνηση. Για μερικούς η δολοφονία δεν έχει κίνητρα πάθους. Παρουσιάζεται όμως ως τέτοια προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη και να μπορέσουν οι αστυνομικοί να συνεχίσουν τις έρευνες ανενόχλητοι.
…………….
Συνεχίζεται

Οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο προκειμένου στην τελική φάση οι αστυνομικοί να μην αφήσουν περιθώρια στο δράστη να ξεφύγει. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι συνεχείς έφοδοι στα πάρκα του αγοραίου έρωτα (πλατεία Βάθη, Ζάππειο, Βικτώρια κ.ά.) και οι προσαγωγές που πραγματοποίησαν έφεραν τελικά αποτελέσματα. Άτομα που τις πρώτες ημέρες είχαν εξαφανιστεί από τις κακόφημες πιάτσες μετά από μερικές ημέρες επανεμφανίστηκαν και αναγκάστηκαν να μιλήσουν στους αστυνομικούς. Σύμφωνα λοιπόν με δύο μαρτυρίες, οι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ έχουν καταφέρει να σκιαγραφήσουν ένα προφίλ του δολοφόνου. Πρόκειται για άντρα μελαχρινό με ηλικία γύρω στα 30. Ενδέχεται μάλιστα ο Νίκος Σεργιανόπουλος να είχε μαζί του ένα είδος περιστασιακής φιλίας. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι η εθνικότητα του δράστη.
……………….

Περισσότερα: http://www.womenonly.gr/loipon