Ειδήσεις

19 Ιουν 2008

Πώς απάντησε στη Βουλή ο Γιώργος Αλογοσκούφης στο Μιχάλη Καρχιμάκη και στα όσα ανέφερε για την σύζυγό του

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ (Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών): Κύριε Πρόεδρε, πληροφορήθηκα ότι κατά τη διάρκεια της απουσίας μου κάποιος συνάδελφος από την Αξιωματική Αντιπολίτευση επεχείρησε να συνδέσει τις δραστηριότητες της συζύγου μου με την αποκρατικοποίηση του Ο.Τ.Ε. στη λογική του «Ο άνθρωπος είναι θηλαστικό. Ο σκύλος είναι θηλαστικό. Άρα, ο άνθρωπος είναι σκύλος». Αυτή ήταν η λογική του συλλογισμού του.
Ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν αξίζει απαντήσεως, γιατί συστηματικά η μόνιμη πολιτική του δραστηριότητα συνίσταται στη συκοφαντική σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων. Τίθεται όμως ένα ευρύτερο θέμα για τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος πρέπει να αποδοκιμάσει αυτές τις προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες επιχειρούν να σπιλώσουν πολιτικούς που έχουν χρόνια δραστηριότητα στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο κ. Παπανδρέου προσφάτως διέγραψε τον κ. Σημίτη, αλλά έχει στο κόμμα του ακόμα τον κ. Καρχιμάκη.

Εάν δεν θέλει να γίνει γνωστό το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως το κόμμα Παπανδρέου-Καρχιμάκη, αυτού του είδους οι συμπεριφορές θα πρέπει από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να αποδοκιμαστούν.
Διότι εγώ θεωρώ απαράδεκτο να συνδέεται η δραστηριότητα μιας επαγγελματίου όπως είναι η σύζυγός μου -η οποία επί χρόνια δουλεύει για να ζήσει την οικογένειά της, να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της και συστηματικά απέχει από κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το ελληνικό δημόσιο λόγω της δικής μου εμπλοκής με την πολιτική- να επιχειρείται να της γίνονται τέτοιου είδους επιθέσεις.
Το θεωρώ απαράδεκτο, το θεωρώ άνανδρο, το θεωρώ συκοφαντικό και πιστεύω ότι πρέπει να αποδοκιμαστεί από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αλλιώς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι κόμμα Παπανδρέου-Καρχιμάκη.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Το φέσι 280.000 ευρώ περίπου το πλήρωσε ή "εντάσσεται στα ξεχασμένα" μίζενς τρόπω;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε που θα μας πείς οτι σε σκότωσε, αρχιληστή.