Ειδήσεις

9 Ιουν 2008

Πολύ σύντομα ο Χρήστος Ζαχόπουλος θα είναι το πιο διάσημο στέλεχος εκδοτικού οίκου στη χώρα μας

Σε λίγες μέρες, όταν θα βγει από τον Ευαγγελισμό, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ξανά από την αρχή. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι από όλα όσα θα μπορούσαν να του θυμίζουν το πρόσφατο παρελθόν.Δεν θα επιστρέψει στο σπίτι της Καρνεάδου, αφού μόνιμή κατοικία του θα είναι στο εξής η έως τώρα εξοχική του στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.
………..
Συνεχίζεται

Ο κ. Χ. Ζαχόπουλος θα εργαστεί στον εκδοτικό οίκο «Ιανός», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο ίδιος εκδοτικός οίκος με τον οποίο εξέδωσε το 2004 το βιβλίο του «Ο πολιτισμός των γηπέδων». Τα ακριβή καθήκοντά του στον «Ιανό» δεν έχουν καθοριστεί ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι σε πρώτη φάση θα εργάζεται εξ αποστάσεως, καθισμένος στο κομπιούτερ του, με θέα τον κόλπο της Κασσάνδρας.
……
Από την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Να μην βιάζεται για Χαλκιδικές. Δεν έχει παραγραφεί τίποτα και οι ΜΚΟ είναι στο στόχαστρο.

Ας μην ετοιμάζεται λοιπόν για τόσο βόρεια, γιατί ο Κορυδαλλός είναι πολύ πιο κάτω...

Ανώνυμος είπε...

wishful thinking , "the bloopers team". Δεν έχει αποδειχθεί τίποτε το ποινικώς κολάσιμο , κι ευτυχώς, ακόμη κι εδώ στην ωραία βαλκανική μας χερσόνησο, άλλο είδος οι εισαγγελείς (ακόμη κι αν πρόκειται για τον ανεκδιήγητο Σανιδά) και άλλο οι δημοσιαγράφοι.
Προσωπικώς χαίρομαι που γλύτωσε από την πτώση , και του εύχομαι εφεξής να γλυτώνει συνεχώς κι αδιαλλείπτως :μου αρέσουν οι ανθρώπινες ιστορίες με αίσιο τέλος ( χάππυ έντ).