Ειδήσεις

21 Ιουν 2008

Επτάχρονο αγόρι κρατούνταν δεμένο στο κελάρι του σπιτιού του από τους συγγενείς του, οι οποίοι έτρωγαν ανά διαστήματα κομμάτια από τη σάρκα του!

Το σώμα του μικρού Οντρέγ Μαύροβα βρέθηκε ξεσκισμένο, καθώς η 31χρονη μητέρα του Κλάρα, αλλά και οι συγγενείς της οικογένειας, όλοι μέλη μιας μυστικιστικής σέκτας κανιβάλων που ονομάζεται «Grail Movement», κατάτρωγαν την ωμή σάρκα του.
Η κόλαση του 7χρονου Οντρέγ έλαβε τέλος όταν ένας γείτονας αγόρασε κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης για να παρακολουθεί το νεογέννητο μωρό του. Αντί για τις εικόνες του νεογέννητου παιδιού του όμως, το μόνιτόρ του άρχισε να προβάλλει live εικόνες του γυμνού Οντρέγ μέσα από το κελάρι, πιθανότατα λόγω παρεμβολών της κάμερας που είχε τοποθετήσει η οικογένεια του μικρού στο υπόγειο, για να απολαμβάνει τις σκηνές βασανισμού του, με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γείτονα.
……….
Συνεχίζεται

Ύστερα από την καταγγελία των γειτόνων, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι και απελευθέρωσε εκτός από τον Οντρέγ, τον 9χρονο αδερφό του Γιάκουμπ, ο οποίος βρισκόταν δεμένος με χειροπέδες σε ένα τραπέζι του υπογείου. Στο σπίτι βρέθηκε επίσης και μια γυναίκα που συστήθηκε ως η 13χρονη υιοθετημένη αδερφή τους, όμως στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι ήταν 34 ετών και μία εκ των βασανιστών των δύο παιδιών. Η μητέρα των αγοριών ισχυρίστηκε αργότερα ότι η 34χρονη της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου, ενώ όπως προέκυψε από τη δικαστική έρευνα, στην υπόθεση εμπλέκονταν ακόμα οι δύο αδερφές της μάνας, αλλά και ο αρχηγός της σέκτας, γνωστός με το ψευδώνυμο «γιατρός», ο οποίος συντόνιζε το βασανισμό των παιδιών εξ αποστάσεως, μέσω γραπτών μηνυμάτων.



Από: http://www.espressonews.gr/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

old news

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/chance-discovery-of-abused-child-reveals-bizarre-czech-grail-cult-451364.html