Ειδήσεις

21 Ιουν 2008

Φύγε εσύ, έλα εσύ! Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σκουλάς "αποκαθήλωσε" τη φωτογραφία του Σημίτη

Χθες Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο περιθώριο συνέντευξης τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου με θέμα την ακρίβεια στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ του νομού καθώς και η Συλβάνα Ράπτη, ο βουλευτής Γιάννης Σκουλάς βλέποντας την φωτογραφία του Κώστα Σημίτη ζήτησε σε έντονο ύφος να... "κατέβει" προτού ξεκινήσει η συνέντευξη και στη θέση της να τοποθετηθεί η φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο κύριος Σκουλάς αιτιολογώντας την κίνηση του μας είπε: «Δεν είναι λογικό να δίνουν συνέντευξη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να μην υπάρχει πίσω η φωτογραφία του νυν Προέδρου».
Σε ερώτησή μας για τη σημειολογία της κίνησης αυτής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής απάντησε λακωνικά «Αυτό το κρίνει ο κόσμος».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Μιχάλης Παπαδάκης θέλοντας να υποβαθμίσει το περιστατικό έκανε λόγο για ένα καθαρά χωροταξικό ζήτημα αφού μεταφέρθηκαν τα τραπέζια κάτω από τη φωτογραφία του Κώστα Σημίτη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων…
---------------
Μιχάλης Αραμπατζόγλου