Ειδήσεις

28 Ιουν 2008

Μία στα πέντε εκατομμύρια να μένει κάποιος τυχαία, δίπλα σε κάποιον άλλον, μία στα διακόσια εκατομμύρια να είναι δίπλα – δίπλα και τα εξοχικά τους

Τι άλλο μάθαμε από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή;
"Ο κ. Χριστοφοράκος, ο μεγάλος λαδέμπορος, έμενε εις την οδό Πεντέλης 32. Η πίσω πλευρά του οικοπέδου βλέπει εις την οδό Μαυρομιχάλη 23. Το ίδιο οικόπεδο, δύο σπίτια. Εις την οδό Μαυρομιχάλη 23 μένει δικός σας Βουλευτής, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα μου πείτε ότι είναι σύμπτωση. Είναι μία στα πέντε εκατομμύρια. Τη δέχομαι, υπάρχει, δεν είναι ποινικώς κολάσιμο. Ούτε είναι ποινικώς κολάσιμο ότι συνυπάρχουν στην Τήνο δίπλα-δίπλα...."
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επικαλέστηκε πάντως και την... στατιστική: "Μου είπε ένας στατιστικολόγος, που υπηρετεί εις το δημόσιο, ότι η περίπτωση να μένει στο ίδιο οικόπεδο, σε διαφορετικό σπίτι, ένας με κάποιον άλλον είναι μία στα πέντε εκατομμύρια. Δεν είναι ποινικώς κολάσιμο, όπως επίσης δεν είναι ποινικώς κολάσιμος και ο οποιοσδήποτε συνειρμός. Ρώτησα τον στατιστικολόγο και μου είπε ότι και αυτή η πιθανότητα (για την Τήνο) υπάρχει και είναι μία στα διακόσια εκατομμύρια. Μία στα διακόσια εκατομμύρια, είναι μια πιθανότητα, είναι κάποιοι συνειρμοί....".
.......