Ειδήσεις

23 Ιουν 2008

«Νέα Ζωνιανά» με τρεις τραυματίες, ο ένας σοβαρά. Και η Πολιτεία λέει ότι το αίμα τους δε θα πάει χαμένο και καλούν τους ντόπιους να βοηθήσουν!

Νέο επεισόδιο «αλά Ζωνιανά» σημειώθηκε χθες στις 20.30 το βράδυ, στους Μαλάδες, Ηρακλείου Κρήτης.
Σε αστυνομική επιχείρηση παρακολούθησης χασισοφυτείας τρεις αστυνομικοί έπεσαν τραυματισμένοι από πυρά των χασισοκαλλιεργητών.
Ένας αστυφύλακας που τραυματίστηκε στο κεφάλι μάλιστα δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.
Μετά λοιπόν από μια επιχείρηση που στήθηκε, όπως φαίνεται, πρόχειρα και χωρίς οργάνωση, «ο υπουργός Εσωτερικών, καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος και ο υφυπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Χηνοφώτης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
Οι στυγνοί εκπρόσωποι του οργανωμένου εγκλήματος θα αντιληφθούν ότι το απόστημα της εγκληματικότητας στην Κρήτη έχει σπάσει. Ο νόμος και η τάξη θα επιβληθούν. Το αίμα των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπερασπίζονται υπό αντίξοες συνθήκες το κοινωνικό σύνολο και τη νομιμότητα, δεν πρόκειται να πάει χαμένο».
Όσο για τον υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρο Ρουσόπουλο αυτός τόνισε ότι «Η αυτοθυσία και αυταπάρνηση των αστυνομικών δεν αρκεί. Χρειάζεται να ενισχυθεί και από την ίδια την κοινωνία η προσπάθεια αυτή. Στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω ότι η τοπική κοινωνία μπορεί να βοηθήσει περισσότερο».
Μερικές φορές διαβάζεις κάποια πράγματα και λες, δεν μπορεί, κάποιο λάθος έχει γίνει, μήπως οι ανακοινώσεις αυτές αφορούν σε άλλα θέματα...
Μπερδέυεσαι ρε παιδί μου...
Τουλάχιστον, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου παραδέχεται ότι ήταν μια "λανθασμένη και κακοσχεδιασμένη επιχείρηση".
......
Έφη Κουλοχέρη

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Οι φίλοι των συμβούλων του Καραμανλή...

Αντί να στέλνει υποθέσεις στον εισαγγελέα η Κυβέρνηση, μήπως θα ήταν καλύτερα να παραδοθεί;