Ειδήσεις

13 Ιουν 2008

Την εποχή των διαγραφών της Δημοκρατικής Άμυνας και της απομάκρυνσης ή αποχώρησης κορυφαίων στελεχών, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε εκφράσει διαφωνίες

Την εποχή των διαγραφών της Δημοκρατικής Άμυνας και της απομάκρυνσης ή αποχώρησης κορυφαίων στελεχών (π.χ. Σάκης Καράγιωργας, Αμαλία Φλέμινγκ, Μελίνα Μερκούρη, Αγγέλα Κοκκόλα, Νίκος Κωνσταντόπουλος), ο Γιώργος Παπανδρέου είχε εκφράσει τις διαφωνίες του.
«Κι ασφαλώς δεν είχα καμία συμμετοχή σ' αυτήν την ιστορία. Πάντα ήμουν ένθερμος υποστηρικτής αυτής της ανοιχτής διαδικασίας. Αλλά πραγματικά θέλω αυτήν την ανοιχτή διαδικασία να τη βγάλουμε από ένα θέατρο μικροπροσωπικών φιλοδοξιών και ομάδων ή συγκρούσεων προσωπικοτήτων και να την πάμε εκεί που πρέπει, που είναι η πραγματική, πολιτική συζήτηση», είχε πει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τα Νέα"

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ καλά έκανε.

Δεν είναι διαγραφή για πολιτική διαφωνία. Είναι διαγραφή για αμφισβήτηση εκλογικού αποτελέσματος, για συστηματική υπονόμευση, για συκοφαντική δυσφήμιση των δημοκρατικών αρχών του κόμματός του και για αναχρονιστική αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Για τους ίδιους λόγους ο Αντρέας είχε διαγράψει το κοντό.

Συγχαρητήρια στον Παπανδρέου, απέδειξε για μια ακόμα φορά τις δημοκρατικές του ευαισθησίες.
ΑΞΙΟΣ.