Ειδήσεις

13 Ιουν 2008

Συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε ταξιδέψει με δυο παιδιά στην Ιταλία και παραδέχτηκε ότι εδώ και καιρό διακινούσε παράνομα ανήλικα, μέσω Ελλάδας

Ο υπάλληλος διαπίστωσε κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων ότι τα πρόσωπα στις φωτογραφίες των διαβατηρίων δεν ανταποκρίνονταν στα πραγματικά.Έτσι πιάστηκε «στα πράσα» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μια γυναίκα μέλος κυκλώματος διακίνησης κι εμπορίας ανήλικων παιδιών την ώρα που ετοιμαζόνταν να επιβιβαστεί στην πτήση για Ιταλία μαζί με δυο ανήλικα παιδιά από την Αλβανία που δήλωσε για δικά της .
………….
Συνεχίζεται

Οι γονείς έδωσαν τα δυο παιδιά στην 39χρονη γυναίκα για να τα φέρει στη χώρα μας. Επιβιβαστήκαν σε λεωφορείο, στα Τίρανα.
Πέρασαν από το μεθοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς χωρίς οι φύλακες να διαπιστώσουν την πλαστότητα των διαβατηρίων τους.
Τα παιδιά με την εικονική τους μητέρα έφθασαν στην Αθήνα . Εκεί τους παρέλαβε ένας άγνωστος άνδρας που τους μετέφερε για διανυκτέρευση στην Κόρινθο. Από την Κόρινθο η γυναίκα έφερε τα παιδιά με τον Προαστιακό στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με τις Αρχές η κατηγορούμενη είχε κάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν το ίδιο ταξίδι μεταφέροντας παιδιά που υποστήριζε ότι ήταν δικά της.