Ειδήσεις

8 Ιουν 2008

«Κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου η οικιακή βοηθός του

Όχι για το φρικτό θέαμα, που αντίκρισε λίγο μετά τις 7 το πρωί της περασμένης Τετάρτης, αλλά για όσα είχε δει και όσα είχαν υποπέσει στην αντίληψή της όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που μπαινόβγαινε λόγω της εργασίας της στο διαμέρισμα
Στην κατάθεση, που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ελάχιστη ώρα αφ ότου είχε αντικρίσει δολοφονημένο τον εργοδότη της στο σαλόνι του διαμερίσματος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», αποκάλυψε πολλά.
……………
Συνεχίζεται

Είπε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε δει μέσα στο διαμέρισμα νεαρούς αλλοδαπούς, τους οποίους φιλοξενούσε για κάποιες ώρες ο ηθοποιός. Άλλοτε κοιμόνταν, άλλοτε κάθονταν με τον ηθοποιό, συζητούσαν κι έπιναν έπειτα από ολονύκτια διασκέδαση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε προσέξει ιδιαίτερα κάποιον απ αυτούς, αφού δεν είχε τραβήξει για κάποιον λόγο την προσοχή της. Τους αντιμετώπιζε αδιάφορα και αντάλλασσε μαζί τους λίγες κουβέντες.
Η γυναίκα αυτή από την Αλβανία μπορεί να αποδειχθεί μάρτυρας-«θησαυρός» για την Αστυνομία, αν ο δράστης της βάρβαρης δολοφονίας του ηθοποιού είχε πράγματι πάει ξανά στο παρελθόν στο διαμέρισμα και τον είχε δει.
……….
Από το «Έθνος της Κυριακής»

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nα ψαξουν και το περιβαλλον της.Εναι τουλαχιστον περιεργο να ισχυριζεται οτι ανοιξε με το κλειδι της.Η πορτα δεν ηταν παραβιασμενη με το κλειδι σπασμενο μεσα?