Ειδήσεις

7 Ιουν 2008

"Για τη φανέλα" παίζουν τα παιδιά όπως αποδεικνύεται από τη σημερινή είδηση και… προσοχή στις συγκρίσεις…

Μήνυμα αναγνώστη

...............
Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας, θα πάρουν πριμ από 50.000 ευρώ για πρόκριση στους 8, από 100.000 ευρώ για πρόκριση στους 4, από 150.000 ευρώ για πρόκριση στον τελικό και από 250.000 ευρώ αν κατακτήσουν το κύπελο.
Αυτά θα πάρουν οι παίκτες της "φτωχής" Γερμανίας.Ας πάμε στα δικά μας…
Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της "πλούσιας" Ελλάδας, θα πάρουν πριμ από 130.000 ευρώ για πρόκριση στους 8, ενώ, μετά τη συμφωνία με την ΕΠΟ (για μοιρασιά 50-50 των πριμ της UEFA), θα πάρουν (αν κατακτήσουν το κύπελο) από 750.000 ευρώ!!!Και άλλες ομάδες: Οι Πορτογάλοι θα πάρουν από 300.000 ευρώ αν κατακτήσουν το κύπελο, οι Γάλλοι από 200.000, οι Ισπανοί από 240.000.
Και αυτά όταν 2.500.000 Έλληνες ζουν με εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχιας.
Και όταν η ΕΠΟ κατά καιρούς διαμαρτύρεται πως το κράτος δεν την υποστηρίζει οικονομικά όσο πρέπει.
Σημειωτέον ότι τα έσοδα της ΕΠΟ προέρχονται από όλους εμάς.Θα γίνω κακός και θα πω ότι δεν υποστηρίζω αυτή την Εθνική.
Ούτε θα πανηγυρίσω σε οποιαδήποτε επιτυχία.
Και ελπίζω να μην είμαι μόνος.
…………….
Δημήτρης
Χανιά

1 σχόλια:

Unknown είπε...


INTRODUCTION to MITSOMATICS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ στα ΜΗΤΣΟΜΑΤΙΚΑ


"δέλτα (δ)" στην Ελληνική πολιτική σκηνή λέμε την διαφορά από την παλαιά τιμή της μίζας στην νέα τιμή του λαδώματος.

Υπάρχει και το μέγεθος "δέλτα ταυ (δτ)" ή καλύτερα γνωστό ως "ντε τε (Dt)". Αυτό αντιστοιχεί στην ταχύτητα αλλαγής της ταρίφας στην μίζα, δηλαδή πόσο γρήγορα μπορεί ένα μέλος του κΥνοβουλίου να αυξήσει τη μίζα του, δηλαδή το λαμβανόμενο λάδι. Αν καποιος για παράδειγμα δεκαπλασιάσει την απαιτούμενη μίζα σε απειροελάχιστο χρόνο, τότε, χαρακτηρίζεται από ένα μεγάλο DtΛ (Λ=λάδι).

Πρέπει εδώ να επισημάνω και την σημασία του "σίγμα δελταταύ" (Σdt), που για την πολιτική είναι η παρακολούθηση με ορισμένα σημεία δειγματοληψίας, των διακυμάνσεων και της στιγμιαίας ενεργού τιμής της ταχύτητας αύξησης της μίζας, σε ένα ορισμένο ή μη (πεπερασμένο ή άπειρο) παράθυρο χρόνου.

Από αυτό το μέγεθος συνάγεται ο πιο σημαντικός, κατά την τιμή, παράγοντας της συνάρτησης που μας δίνει την απορροφητικότητα του "πολιτικού μαλάκα" σε μίζες στην διάρκεια του πολιτικού βίου που εξετάζουμε, και κατά συνέπεια στην υποχρεωτική (μελλοντικά) συμμετοχή του σε ομαδικούς κΥνοβουλευτικούς πεοθηλασμούς και δήθεν ψηφοφορίες.


Introduction to Karamary.
Εισαγωγή στην Καραγραφία.


Το όνομα Καραμανλής προσδιορίζεται επιθετικά από τα Κώστας, Κωνσταντίνος κλπ. Μάλιστα δε, τα επίθετα Κωνσταντίνος και Κώστας είναι αντώνυμα, δηλαδή το αντίθετο του συνώνυμα.

Ας δούμε ένα παράδειγμα:
Ο Κωνσταντίνος, με κάποιες ίσως αμφισβητούμενες διαδικασίες παρέλαβε την διακυβέρνηση από την χούντα και την έφερε προς κάτι το οποίο μπορεί να μην είναι δημοκρατία, αλλά, ήταν αρκετά δημοκρατικότερο.
Ο Κώστας, έκανε το ακριβώς... αντίθετο!