Ειδήσεις

21 Ιουν 2008

Διευκρινίσεις από τη σύζυγο του Γιώργου Αλογοσκούφη

Από την κ. Δίκα Αγαπητίδου, σύζυγο του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργου Αλογοσκούφη, λάβαμε χθες και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
«Με αφορμή δημοσιεύματα που φιλοξενήθηκαν στον Τύπο μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ως προς τη σχέση μου με την εταιρεία Jones Lang LaSalle, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
Η Jones Lang LaSalle είναι συμβουλευτική εταιρεία στο χώρο του Real Estate και παρέχει υπηρεσίες σε παγκόσμια κλίμακα με γραφεία και συνεργαζόμενα γραφεία ανά τον κόσμο.
Αναπτύσσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδα, τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο.
Από το 1988 έως το 1992 εργάστηκα στα γραφεία της JLL στο Λονδίνο και από το 1993 που επέστρεψα στην Ελλάδα την εκπροσωπώ ως συνεργαζόμενο γραφείο. Παράλληλα από το 2004 εκπροσωπώ και την Jones Lang LASalle Services Ltd, θυγατρική της παραπάνω εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης/ υποστήριξης επαγγελματικών κτηρίων μισθωμένων σε εμπορικές εταιρείες.
Ούτε εγώ προσωπικά (ούτε και το γραφείο μου) είχα ποτέ σχέση με την Deutsche Telecom,, όπως επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί η εικόνα μέσα από ανυπόστατους και ψευδείς ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν χθες στη Βουλή. Οποιαδήποτε συνεργασία μπορεί να έχει κάποιο γραφείο εξωτερικού της Jones Lang LaSalle δεν αφορά σε καμία περίπτωση την Ελλάδα.
Με δεδομένη την ενασχόληση του συζύγου μου με τα κοινά, απέχω συνειδητά όλα αυτά τα χρόνια - και θα συνεχίσω να τηρώ αυστηρά την ίδια στάση - από οποιαδήποτε συνεργασία με το δημόσιο τομέα. Το στενό και τον ευρύτερο - καθώς και με εταιρείες τις οποίες συμμετέχει το δημόσιο. Δεν έχω και δεν θα μπορούσα να έχω επαγγελματική σχέση με το δημόσιο τομέα.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Με τιμή
Δίκα Αγαπητίδου»
…………
Από: www.naftemporiki.gr

Type rest of the post here