Ειδήσεις

21 Ιουν 2008

Ο Ανδρέας, όπως τον φώναζε ο Ελληνικός λαός, έλεγε πάντα: «Η Ελλάδα στους Έλληνες»...

Μετά το τέλος του μνημόσυνου για τα 12 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, που τελέστηκε σήμερα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Ανδρέας, όπως τον φώναζε ο Ελληνικός λαός, έλεγε πάντα: «Η Ελλάδα στους Έλληνες». Είναι και σήμερα, πάντα, αυτή η φράση επίκαιρη. Γιατί σήμερα, ο Έλληνας αισθάνεται ξένος στον τόπο του, αποξενωμένος, από μια κυβέρνηση και ένα πολιτικό σύστημα που δεν τον σέβεται, που δεν τον προστατεύει. Αντίθετα, προστατεύει και συγκαλύπτει οικονομικά, πολιτικά, κομματικά συμφέροντα, παράγοντες, που είναι μπλεγμένοι με διαφθορά, μαύρο χρήμα, ασυδοσία και αυθαιρεσία. Κομματικοί, πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, και ξένοι και Έλληνες.

Απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση που δεν το τολμά, που παραδίδεται, απαιτώ την Εξεταστική Επιτροπή για τη SIEMENS, ως απαρχή βαθιών, μεγάλων τομών του πολιτικού μας συστήματος. Και είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ και με την κυβέρνηση και με το πολιτικό σύστημα και με πρακτικές που αδικούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Σήμερα που θυμόμαστε τον Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα που τιμούμε τη μνήμη του, τους αγώνες του, παίρνουμε κουράγιο και σας λέω: θα τα καταφέρουμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΟΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι κ.Ανωνυμε, ενω με την ΝΔ φαγαμε με χρυσα κουταλια ολοι.... κομματοσκυλααααααααααααα