Ειδήσεις

9 Ιουν 2008

Αν τα blogs και τα podcasts είναι το παρόν, τα vidcasts είναι σίγουρα το μέλλον - Μια καινούρια ιδέα που ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα...

Αν τα blogs και τα podcasts είναι το παρόν, τα vidcasts είναι σίγουρα το μέλλον. Αυτή τη στιγμή, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, αντικαθιστούν τα παραδοσιακά μέσα με το θαυμαστό κόσμο του internet και των Web 2.0 (ή New) Media. Έχουμε νέους διαμορφωτές γνώμης, αφού ο κάθε Νίκος, Παναγιώτης ή Κώστας, μπορεί πλέον να λέει την άποψή του, ελεύθερα και απεριόριστα. Και αν αμαυρώθηκε για λίγο χρόνο η εικόνα των blogs, και πολεμήθηκε από τα παραδοσιακά μέσα, έγινε για ένα λόγο: Πήγαν οι παραδοσιακοί δημοσιογράφοι να μετατρέψουν τη μπλογκόσφαιρα σε παραμάγαζό τους. Φυσικά όμως, πάντα υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις: Κάποιοι παραδοσιακοί δημοσιογράφοι συμμορφώθηκαν με τους άγραφους κανόνες και για αυτό και συνεχίζουν ακόμη με αυτό.
………………….
Συνεχίζεται

Στην εποχή λοιπόν που η εικόνα έχει μεγάλη δύναμη, έρχεται ένα νέο site, από πραγματικούς bloggers, να καλύψει το κενό στις διαδικτυακές εκπομπές. Το BlogChannel.gr, θα παρέχει στο κοινό καθημερινά νέες εκπομπές, δημιουργημένες από μερικούς από τους διασημότερους Έλληνες bloggers, καλύπτοντας μία αρκετά μεγάλη θεματολογία, από τεχνολογία μέχρι τον καιρό (που λέει ο λόγος…!!).Μάλιστα, οι εκπομπές θα είναι διαθέσιμες και για download, λόγω και του μικρού μεγέθους τους. Όνειρό μας, είναι κάποια μέρα, να γίνει ο σταθμός ένας από τους πρώτους διαδικτυακούς προορισμούς των Ελλήνων για ψυχαγωγία αλλά και ενημέρωση, ενώ ελπίζουμε πως κάποια μέρα, μία μεγάλη μερίδα του κόσμου, πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά του με το μετρό, θα παρακολουθεί από το κινητό της, τις εκπομπές του σταθμού…!!Ελπίζουμε σε στήριξη και συμμετοχή από όλους, για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το info@blogchannel.gr.
Ημέρα έναρξης λειτουργίας, Κυριακή 8 Ιουνίου 2008.
Φιλικά,η ομάδα ανάπτυξης του BlogChannel.gr
………………….
http://www.blogchannel.gr/blog/