Ειδήσεις

28 Ιουν 2008

Φήμες για το δολοφόνο του Σεργιανόπουλου - Β΄ Μέρος – Τα e-mail των… «δολοφόνων»…

Η θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου μας γνώρισε με μια ομάδα θαυμαστών την οποία δεν έχουμε συναντήσει σε κανέναν άλλο θάνατο διάσημου.
Ίσως επειδή ο ηθοποιός έφυγε με άγριο τρόπο…
Όμως, δεν είναι μόνο αυτοί που τον αγαπούν και κατακλύζουν με μηνύματα το Facebook και κάνουν μνημόσυνα στην είσοδο του σπιτιού του.
Είναι και άλλοι που βρίσκουν έδαφος για να κάνουν φάρσες.
Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε λάβει μηνύματα και τηλεφωνήματα από διάφορους που υποστηρίζουν ότι είναι αυτοί που έκαναν το φόνο.
……….
Συνεχίζεται

Τα σενάρια πολλά…
Τον σκότωσε θαυμάστρια από πάθος…
Τον σκότωσαν για να του πάρουν χρήματα, αλλά μόλις κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον ηθοποιό, έφυγαν γεμάτοι τύψεις…
Ακόμα και ότι τον σκότωσαν γιατί διέδιδε ψευδώς ότι είχε ερωτική σχέση με γνωστή ηθοποιό, γράφει e-mail που μας έστειλαν…
Τον σκότωσε ψυχασθενής…
Και σε κάποια από τα μηνύματα, οι δολοφόνοι αναλαμβάνουν και την ευθύνη.
«Εμείς είμαστε», γράφουν και το κάναμε για αυτόν και αυτόν το λόγο.
Μάλιστα, κάποιο από αυτά τα e-mail περιγράφει και με λεπτομέρειες, που όμως καθόλου δεν ταιριάζουν με τα στοιχεία της αστυνομίας, τον τρόπο της δολοφονίας.
Μπήκαμε από την είσοδο της γειτονικής πολυκατοικίας, από το φωταγωγό, ο Σεργιανόπουλος κοιμόταν…
Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι μας λετε μωρεεεεε???????? ποιοι φιλοι και σκατα τωρα? εγκδηλωθηκαν ολες οι παλιοπουσταρες μετα το σφαγιασμενου σαν τραγι σαπιου ψυχικα και αξιακα παλιοπουστα . τον τιματε....... τι τιματε ωρε νουμερα το σαπιο , το παρακμιακο , το φορεα θανατικου (AIDS), ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ.... αφηστε τον ησυχο εκει που πηγε με τον τροπο που εκεινος στο κατω κατω ειχε διαλεξει και καλα εκανε για την παρτη του, αλλα μεχρι το αλλο..... οτι σφαξανε μια πουσταρα σαν τραγι στα τεσσερα υπαρχει αβυσσος για μια κοινωνια πολιτισμενων ανθρωπων για ν ασχολεισται ολες οι σαπιες παλιαδερφαρες ολη μερα 2 μηνες τωρα. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΘΑΝΑΤΟΦΟΡΕΙΣ....!!!!

Unknown είπε...


κύριε σκατόψυχε αποπάνω,


Η οργή περίσσεψε και σε εμένα όταν αφέθηκε ελεύθερος παρά το ότι συνελήφθη με μια πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ομως ηλίθιο ζώο, σεβάσου έναν νεκρό. Σκάσε όπως σκάω και εγώ και τα παιδιά. Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις σου θυμίζω ότι οι μεγαλύτεροι "πολέμιοι" των ομοφυλοφίλων είναι οι κρυπτο-ομοφιλόφιλοι. Οπως εσύ.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός ηλίθιε δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης ούτε υπόκειται στην έγκρισή σου, μηδενικής αξίας, στερούμενε ηθικής φασίστα, επιθετικό αγράμματο γαϊδούρι!!!
Ουστ από δω! Κοπρίτη!!!