Ειδήσεις

2 Ιουν 2008

Η Νατάσα Κάμπους έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής. Μήπως από θύμα απαγωγής κάποιοι την ωθούν να γίνει και θύμα των media;

Η Νατάσα Κάμπους έκανε το βράδυ της Κυριακής, το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι «Puls 4» της αυστριακής τηλεόρασης.
Η εβδομαδιαία, 40λεπτη εκπομπή της λέγεται "Η Νατάσα Κάμπους υποδέχεται...".
Πρώτος καλεσμένος της ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα-1, ο «μύθος» Νίκι Λάουντα που μάλλον «έκλεψε» το ρόλο της αφού της έκανε και αυτός πολλές ερωτήσεις για την περιπέτειά της.
Το ενδιαφέρον της πρώτης αυτής εκπομπής ξεπέρασε τα αυστριακά σύνορα και γι’ αυτό μεταδόθηκε από 120 τηλεοπτικούς σταθμούς του κόσμου.

Συνεχίζεται...
Θυμίζουμε ότι η Κάμπους απήχθη στο δρόμο για το σχολείο της, το 1998, σε ηλικία δέκα ετών και κρατήθηκε αιχμάλωτη σε ένα σπίτι έξω από τη Βιέννη, για περισσότερο από οκτώ έτη πριν να δραπετεύσει, τον Αυγούστο του 2006.

Αμέσως μετά από την επανάκτηση της ελευθερίας της, εξέφρασε ένα ενδιαφέρον για τη δημοσιογραφία, λέγοντας ότι οι εφημερίδες και η τηλεόραση ήταν το μόνο παράθυρό της στον εξωτερικό κόσμο κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της.
Εμείς αναρωτιόμαστε αν από θύμα απαγωγής κάποιοι την ωθούν να γίνει και θύμα των media… Η ίδια πάντως, φέρεται να δήλωσε ότι δημοσιογράφος ήθελε να γίνει από μικρή. Μακάρι να τα καταφέρει και να βγει αλώβητη και από αυτήν την περιπέτεια.

Περισσότερα: http://news.sky.com/