Ειδήσεις

23 Ιουν 2008

Νίκος Μάνεσης και Ανδρέας Καψαμπέλης: Δυο Κεφαλλονίτες στο “Studio ALPHA”

Μήνυμα αναγνώστη
.........
Καλεσμένος του Νίκου Μάνεση ήταν την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο Studio ALPHA ο συμπατριώτης μας -και μοναδικός επώνυμος Έλληνας blogger, Ανδρέας Καψαμπέλης, διαχειριστής του http://press-gr.blogspot.com/ .
Η συζήτηση περιστράφηκε για το σκάνδαλο της SIEMENS και την γνωστή διένεξη του Ανδρέα Καψαμπέλη με τον Θόδωρο Τσουκάτο (2000), όταν ο Θ. Τσουκάτος απείλησε με αγωγές τον Ανδρέα Καψαμπέλη για αποκαλύψεις του δεύτερου στην εφημερίδα "Επενδυτής".
"Από τα blogs μαθαίνουμε τι συμβαίνει με την υπόθεση της Siemens... Στο Press-gr διαβάζουμε πέντε μέρες νωρίτερα αυτά που αποκαλύπτουν οι εφημερίδες..." , είπε ο Νίκος Μάνεσης
Αυτό ίσως ήταν ό,τι καλύτερο ήθελε να ακούσει ο Ανδρέας Καψαμπέλης σαν δικαίωση των ταλαιπωριών του.
Ο διαχειριστής του πιο διάσημου ελληνικού blog, Ανδρέας Καψαμπέλης, εμφανίστηκε στην εκπομπή με νέο, "prison break" look, ήρεμος και τεκμηριωμένος στις απόψεις του αν και λίγο νευρικός μπροστά στο φακό. Από ό,τι καταλάβαμε πρέπει να είναι μανιώδης καπνιστής αφού συνέχεια βλέπαμε να τον περιτυλίγουν καπνοί...
Το http://www.kefaloniapress.gr/ θέλει να ευχαριστήσει τους δύο συμπατριώτες μας για τον τρόπο που υποστήριξαν την πρωτοβουλία μας για τις συνέπειες στο νησί μας από τον σεισμό της 7ης Ιουνίου αλλά κυρίως για την αγάπη τους στη Κεφαλονιά.