Ειδήσεις

3 Ιουλ 2008

Για το Συνήγορο του Πολίτη

Μήνυμα αναγνώστη

.....
Ακόμα δεν έχει συζητηθεί στην βουλή η ετήσια έκθεση του συνηγόρου του πολίτη ως πολίτες θέλουμε της ανεξάρτητες αρχές για τη κάνουν ένα παρά πολύ σοβαρό έργο και αξιόπιστο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν διότι τα πορίσματα τους είναι τεκμηριωμένα και κρούουν των κώδωνα για την λειτουργία και τους θεσμούς της δημοκρατίας
...
Συνεχίζεται...

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (Η πλήρης απαξίωση τους)
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=758393




ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ MEGA CHANNEL.


Ακόμα δεν έχει συζητηθεί στην βουλή η ετήσια έκθεση του συνηγόρου του πολίτη ως πολίτες θέλουμε της ανεξάρτητες αρχές για τη κάνουν ένα παρά πολύ σοβαρό έργο και αξιόπιστο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν διότι τα πορίσματα τους είναι τεκμηριωμένα και κρούουν των κώδωνα για την λειτουργία και τους θεσμούς της δημοκρατίας.


Εδώ και μερικούς μήνες έχει στα χέρια του έχει ο πρόεδρος της βουλής την ετήσια έκθεση, Μέσα στο 2007, η Αρχή δέχθηκε 10.611 αναφορές πολιτών - παρατηρήθηκε δηλαδή αύξηση 15,82% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.
Εδώ ένα παρά πολύ σοβαρό πόρισμα που ακόμα και αυτό δεν έχει συζητηθεί, και ούτε έχει απαντηθεί .


http://www.synigoros.gr/pdfs/porisma_HIV_27_8.pdf

Σε επικοινωνία μου με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος μπορώ να πω είναι ο μόνος που απάντησε.
Το μήνυμα: Ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τις επισημάνσεις. Το μήνυμα διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.


Γ. Κα., Υπεύθυνος site http://www.papandreou.gr/

Προς .: Αξιότιμο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Α. Παπανδρέου.


Κύριε Παπανδρέου έχω την εξής απορία με την κυβέρνηση και της ανεξάρτητες αρχές που λειτουργούν στην χώρα μας, βλέπουμε κατά καιρούς την απαξίωση του συνηγόρου του πολίτη και την εξουσία του ως ανεξάρτητη αρχή. Εδώ και καιρό έχει κατατεθεί η ετήσια έκθεση του συνηγόρου του πολίτη στην βουλή και ακόμα, μα ακόμα δεν έχετε συνεδριάσει για την ετήσια έκθεση του συνηγόρου. Δεν έχω κάτι περισσότερο να σας πω, αλλά είναι μια περιέργεια που μάλλον οι θεσμοί και οι κανόνες πρέπει να λειτουργούν σωστά ώστε να υπάρχει μια δίκαιη κοινωνία. Την ετήσια έκθεση την διάβασα ολόκληρη και αυτό που διαπιστώνω είναι παράνομες πρόσληψης και κακοδιοίκηση ακόμα και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους ασθενείς και την δημόσια υγεία.


Σας ευχαριστώ !