Ειδήσεις

3 Ιουλ 2008

Η πρώτη ηλεκτρονική blogοεφημερίδα

Μια νέα προσπάθεια.
Διαδώστε το.
Tο Blog News ετοίμασε το πρώτο του τεύχος.

Κατέβασε το στην παρακάτω σελίδα


Αναζητούνται συνεργάτες για επιλογή θεμάτων από τα blogs και συζήτηση για την περαιτέρω διαμόρφωση της ηλεκτρονικής εφημερίδας

Type rest of the post here

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ν. ΣΜΥΡΝΗ, 2/7/2008
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Απάντηση στην δημόσια τοποθέτηση της διοίκησης της ΑΤΕΒank
για την πώληση της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της Αγροτικής Ασφαλιστικής, απαντώντας στην σημερινή δημόσια τοποθέτηση της διοίκησης της ΑΤΕBank, επισημαίνει τα εξής:
 Η ιστορία της Αγροτικής Ασφαλιστικής στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, δεν απαξιώνεται, όσο και αν προσπαθεί η σημερινή διοίκηση της ΑΤΕΒank.
 Οι εργαζόμενοι, σε κάθε στιγμή της 28χρονης πορείας της, αγωνιούσαν και πάντα πρότειναν συγκεκριμένες ενέργειες που την οδήγησαν αφ’ ενός να γίνει η μεγαλύτερη και πιο κερδοφόρα Εταιρία του Ομίλου της ΑΤΕΒank και αφ’ ετέρου να κατέχει σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ασφαλιστική Αγορά, διατηρώντας πάντα τον κοινωνικό της χαρακτήρα.
 Ακόμα και σε αυτήν την περίοδο των κινητοποιήσεων, οι εργαζόμενοι προστατεύουν το κύρος, την φήμη και την αξία της, γιατί τους απασχολεί πάντα το μέλλον και η βιωσιμότητά της.
 Η διοίκηση της ΑΤΕΒank ξεκίνησε τη θητεία της το 2004 με προσπάθεια απαξίωσης της, μέχρι τότε, πορείας της Εταιρίας και των εργαζομένων της. Ποτέ δεν απέδειξε κανέναν από τους ισχυρισμούς της, τόσο για τα στοιχεία της επιχείρησης όσο και για τους εργαζόμενους. Το μόνο που πέτυχε ήταν η συρρίκνωση των μεγεθών της επιχείρησης και με το management που άσκησε και ασκεί, ακόμα, προσπαθεί να φτάσει στα μεγέθη που παρέλαβε.
 Ελπίζουμε, ότι η διοίκηση της ΑΤΕΒank δεν θέλει να κλείσει τη θητεία της με τις ίδιες επιλογές απαξιώνοντας την Αγροτική Ασφαλιστική σε τέτοιο σημείο που να διευκολύνει το «ξεπούλημά» της. Είμαστε αποφασισμένοι να μην το επιτρέψουμε. Θα υπερασπιστούμε –όπως επανειλημμένα έχουμε κάνει- την ιστορία, το μέλλον της επιχείρησης και τον κοινωνικό της ρόλο.
 Τέλος, σε ό,τι αφορά τις τοποθετήσεις των πολιτικών κομμάτων και των συνδικαλιστικών φορέων υπέρ των θέσεων του Συλλόγου μας, που τόσο ενόχλησαν την διοίκηση της ΑΤΕΒank, αυτό και μόνο αποδεικνύει το δίκαιο του αγώνα μας και των προτάσεών μας, για να μην πουληθεί η Αγροτική Ασφαλιστική, αλλά να αναπτυχθεί με ένα άλλο management στο πλαίσιο του Ομίλου της ΑΤΕΒank.

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΕΛΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
Οι καναλάρχες μας λένε καθημερινά "είστε βλάκες" και εμείς μαζοχιστικά τους ξαναβάζουμε.
Μποϋκοτάζ στους αλήτες, πηγαίνετε για καφέ, μία βόλτα στην πλατεία, μπείτε στο internet, ή παίξτε χαρτιά αλλά, για όνομα του θεού, μήν βλέπετε ειδήσεις των 8.
Είναι θέμα αυτοσεβασμού.
ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ.