Ειδήσεις

22 Σεπ 2008

Σε 12 μήνες με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ και άτυπος σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Γιάννης Κεφαλογιάννης

Σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου, ο πρώην βουλευτής και σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γιάννης Κεφαλογιάννης με την κατηγορία της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και προτροπή σε ψευδορκία τριών αστυνομικών υπαλλήλων.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο βουλευτής της ΝΔ άσκησε πιέσεις σε αστυνομικούς να ψευδομαρτυρήσουν προκειμένου να αθωωθεί κάτοικος του Μυλοποτάμου, ο οποίος είχε συλληφθεί για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης, προσφέροντας ως αντάλλαγμα διορισμό στη γυναίκα του ενός και καλή μεταχείριση στο Σώμα και για τους δύο.
Στην απολογία του ο Γιάννης Κεφαλογιάννης έκανε λόγο για σκευωρία εις βάρος του και επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς που τον κατηγορούν, αποκαλώντας τους «άτιμους».
Σε 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε και το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ρεθύμνου και περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης, Αρκάδιος Σπανουδάκης για έμμεση συνέργεια στο αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.
Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Μόνο τόσο και μάλιστα με αναστολή για συνέργεια στον θάνατο τόσων αθώων;

Σύμβουλος του Καραμανλή στο καλό μαύρο και τους αξιοπιστους εμπόρους.

Κεφαλομπάφοι ζωνιανών!

Νέα Δημοκρατία,
ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ...

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Από το Υπουργείο Εθνικών Ναργιλέδων Μπάφων και Γάρων ανακοινώνεται ότι αναμένεται ότι θα παρατηρηθεί έλλειψη στην αγορά καθώς και διακυμάνσεις της τιμής του προϊόντος επειδή η παραγωγή έχει μειωθεί αισθητά λόγω των συλλήψεων στελεχών της ΝΟΔΕ και της ποινικής καταδίκης του Υπουργού Γελαστών και Μυρωδάτων.

Ο Πρωθυπουργός ζητά την κατανόηση των πελατών του Υπουργείου, ενώ έδωσε σαφείς και αυστηρές οδηγίες προς τους υπουργούς, ώστε με αυτοσυγκράτηση να περιορίσουν και οι ίδιοι την κατανάλωση.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!