Ειδήσεις

27 Σεπ 2008

Ας τους ψηφίσουμε για να μας βάλουν φυλακή για 500 ευρώ οφειλές στο ΤΕΒΕ

Μήνυμα αναγνώστη

ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟ ΕΠΤΑΜΗΝΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΚΡΙΝΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ.
ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΣΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΒΕ (ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ).
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ…
ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΒΕ.
............
ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8400&pubid=1638640



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Σανιδάς, απλώς αποφάνθει στο αίτημα της Κυβέρνησης και ποιο συγκεκριμένα αυτό έγινε από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Αλογοσκούφη.

Τώρα, πως ο κ. Σανιδάς ζητά την ανατροπή μιας τελεσίδικης απόφασης, ας μας δώσει και μια φορά εξηγήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ.

Δηλαδή εάν κάποιος δεν έχει να πληρώσει και τον βάλουν φυλακή θα τα βρει ?

Δεν λειτουργεί έτσι ένα οργανωμένο κράτος. Ο πρωταρχικός στόχος για την επανίδρυση τους κράτους έχει πάει στο κάλαθο αχρήστων, ουδεμια ενέργεια έγινε προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι συμβαίνει στους υπανάπτυκτους λαούς της Ευρώπης σε σύγκριση με την πολιτισμένη, κράτος δικαίου, αξιοκρατίας, κοινωνικού κράτους, κλπ Ελλάδα ?

Ευεργετικών διατάξεων για χρέη προς το δημόσιο (εφορία, ΙΚΑ, κλπ) στους κουτόφραγκους δίνεται η δυνατότητα να τύχης της εύνοιας των ευεργετικών διατάξεων αρκεί να αποδείξεις ότι όντως είχες και έχεις πρόβλημα καταβολής χρηματικού ποσού για τα χρέη, παρουσιάζοντας την οικονομική κατάσταση σου ή αυτής της εταιρείας (ισολογισμούς, κλπ) που έχεις. Διαφορετικά τα πληρώνεις όλα.
Φυλακή υπάρχει πιθανότητα να πας, αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια, εάν π.χ. για το ΙΚΑ, δεν έχεις καταβληθεί το ποσό της παρακράτησης, αυτό δε μόνο εφόσον υπάρξει δικαστική απόφαση. Αυτό δε συμβαίνει μόνο με τους κακοπληρωτές, δηλαδή αυτούς που έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν και δεν πληρώνουν.
Για χρέη προς το δημόσιο δεν πας φυλακή ούτε π.χ. για το ΤΕΒΕ.
Εάν η οικονομική σου κατάσταση δεν διορθώνεται και μετά την πάροδο αρκετών χρόνων, μπορεί ο αρμόδιος φορέας να ζήτηση την προσωπική ή εταιρική πτώχευση. ΔΕΝ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ.
Έτσι σκέπτονται οι κουτόφραγκοι.

Εμείς οι Ελληναράδες, σκεπτόμενοι δίκαια τους βάζουμε όλους στον ίδιο καζάνι, αυτούς που όντως δεν μπορούν να πληρώσουν λόγω οικονομικών δυσκεριών με τους κακοπληρωτές, συνήθως και μεγαλοκαρχαρίες, ή νταβατζήδες κατά πρωθυπουργού ρήση, αφενός, αφετέρου δε, για να μην μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοι (π.χ.) ή .... χαρίζουν εάν όχι όλο το ποσό πάνω του 50% στους δεύτερους.

Τώρα κρίνετε εσείς ποιοι είναι οι νταβατζηδες ή οι καραγκιόζηδες κατά Κεφαλογιάννη ρήση.

Προσωπικά δεν έχω πάρει μέχρι σήμερα ούτε 1 ευρώ από το ΤΕΒΕ για ιατροφαρμακευτική κάλυψη, και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ σε αυτούς, ΓΙΑΤΙ να μην μπορώ να επιλέξω ? ΚΑΙ ΟΧΙ μόνο αυτό, μας απειλούμε με φυλάκιση. Βρε αι στον διαβ....

Το τι έγινε με τα ομόλογα, μάθαμε ?


Ποιό Κράτος ? Δεν τους στέλνετε σπίτι τους ??

kostas είπε...

δεν πηρα δραχμη απο το τεβε για 3 γεννες τησ γυναικας μου γιατι δεν ειχα θεωρημενο το βιβλιαριο λογω χρεων και τωρα εχει αποφαση προσωποκρατησης ενω αν πληρωνε το τεβε τα εξωδα δεν θα τουσ χρωστουσα