Ειδήσεις

10 Σεπ 2008

Γιάννης Μανώλης: Είστε αναξιόπιστος κύριε υπουργέ

Θέμα "ηθικής τάξεως" για την τροποποίηση που αφορά στη "γενιά των 700 ευρώ" έθεσε ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα φορολογικά μέτρα, στο Β' Τμήμα διακοπών της Βουλής.
Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη η αρχική δέσμευση Αλογοσκούφη για υπαγωγή των ελευθέρων επαγγελματιών που εργάζονται ως μισθωτοί σε έναν εργοδότη στο αφορολόγητο των 10.500 ευρώ, άλλαξε σε μια "απαράδεκτη" ρύθμιση που…
…..
Συνεχίζεται…

βάζει "ρατσιστικό" ηλικιακό όριο στα 30 έτη. Η γενιά των 700 ευρώ δεν είναι μόνο οι νέοι των 20-25 ετών αλλά και οι απολυθέντες 40-45 ετών που τους λείπουν ένσημα και πληρώνονται με δελτία παροχής υπηρεσιών, βάζοντας από την τσέπη τους για το ΤΕΒΕ, είπε ο κ. Μανώλης και συνέχισε: Εάν θέλετε ως υπουργείο, να είστε αναξιόπιστοι σε σχέση με αυτά που είπατε στους βουλευτές της ΝΔ και στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, εμάς κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει αναξιόπιστους. Πρώτος να βγω να στηρίξω το πρόγραμμα της ΝΔ, αλλά σε κανένα σημείο του δεν λέει ότι οι των 700 ευρώ πρέπει να φορολογούνται. "Οφείλετε, έστω και την τελευταία στιγμή να το αλλάξετε" είπε ο κ. Μανώλης.