Ειδήσεις

10 Σεπ 2008

Η σύζυγος του Μαγγίνα μίλησε στον «Alpha» για την βίλα… αναψυκτήριο

Εννέα μήνες μετά την αποπομπή Μαγγίνα από την κυβέρνηση για την περίφημη βίλα… αναψυκτήριο, η σύζυγος του πρώην υπουργού Απασχόλησης μίλησε και αποκάλυψε στην κάμερα του «Alpha» και τον Κώστα Σαρικά όλες τις παρανομίες, τα αυθαίρετα κτίσματα, το παρασκήνιο της απομάκρυνσης από την κυβέρνηση, αλλά και την πίκρα της οικογένειας, γιατί στοχοποιήθηκε ο Βασίλης Μαγγίνας, την ώρα που άλλοι καλύπτονται. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μαγγίνα, μπορεί να παρανομήσαμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε offshore εταιρεία.
Το «αναψυκτήριο» ήταν ουσιαστικά η αιτία, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, να καρατομηθεί ο Βασίλης Μαγγίνας από την θέση του υπουργού.
Η ίδια η κ. Μαγγίνα παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει παρανομίες…
………….
Συνεχίζεται…
στο κτήμα του Κορωπίου και ερωτηθείσα γιατί, απάντησε με ειλικρίνεια: «Ρωτήστε τους πολιτικούς γιατί παρανομούν» είπε και πρόσθεσε, ότι πίστεψαν αφελώς, πως επειδή το οικόπεδο είναι στο πιο απομακρυσμένο σημείο, δεν θα έβρισκαν ποτέ την παρανομία. Η προκατασκευασμένη βίλα στήθηκε μέσα σε ένα βράδυ το 1996, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Μαγγίνα. Μοναδικός τρόπος για να βγει άδεια, ήταν να δηλωθεί ως… αναψυκτήριο, καθώς στην περιοχή που είναι δάσος, απαγορεύεται από το νόμο να χτιστούν σπίτια. Η άδεια εκδόθηκε στο όνομα της Κατερίνας Μαγγίνα, η οποία όπως είπε, έτρεμε στην ιδέα, ότι θα τους έπιαναν να παρανομούν.


Μάλιστα, η κ. Μαγγίνα αποκάλυψε, ότι πρότεινε στον σύζυγό της, προκειμένου το κτίσμα να έχει μια κάλυψη νομιμότητας, να πραγματοποιούταν στο κτήμα κάποιες εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων κάθε καλοκαίρι, ωστόσο αυτός αρνήθηκε.


Η απάτη αποκαλύφθηκε σύμφωνα με την Κατερίνα Μαγγίνα, όταν ο άνδρας της προσπάθησε να περάσει το Ασφαλιστικό και βρέθηκε στη «δίνη» του κυκλώνα.
Η πίεση από την κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις ήταν αφόρητη για τον υπουργό, παραδέχεται η Κατερίνα Μαγγίνα.


Η βίλα και η πισίνα κατασκευάστηκαν με την άδεια για αναψυκτήριο. Όλα τα υπόλοιπα κτίσματα, δύο μικρότερα σπίτια, το υπόστεγο, ακόμα και οι μαντρότοιχοι είναι αυθαίρετα, αποκαλύπτει η γυναίκα του πρώην υπουργού.


Σε ένα απ’ τα αυθαίρετα σπίτια εξακολουθεί να ζει η οικογένεια του Ινδού, που δούλευε ανασφάλιστος στο κτήμα σύμφωνα με τις καταγγελίες. Ένα από τα τέσσερα παιδιά είναι εκ γενετής ανάπηρο και η κ. Μαγγίνα τονίζει ότι «δεν θα τους εγκαταλείψω ποτέ».


Μετά τις αποκαλύψεις παρενέβη η Πολεοδομία, επέβαλε πρόστιμο 70.000 και ζήτησε την κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Η ίδια παραδέχθηκε ενώπιον την κάμερας, ότι κάποιοι της είπαν, να μην γκρεμίσει τα αυθαίρετα, αφού πληρώσει το πρόστιμο. Ωστόσο όπως λέει «ο Μαγγίνας και θα πληρώσει και θα γκρεμίσει τα αυθαίρετα. Ίσως είναι ο μοναδικός Έλληνας που θα το κάνει αυτό».


Η σύζυγος του πρώην υπουργού μιλά με πίκρα. «Ο Μαγγίνας πλήρωσε τα λάθη του» υποστηρίζει, ενώ κάποιο άλλοι όχι. «Ο Μαγγίνας δεν έχει offshore εταιρεία» λέει με νόημα μπροστά στην κάμερα. Η Κατερίνα Μαγγινα θα πληρώσει, όπως λέει, το πρόστιμο και θα κατεδαφίσει όλα τα αυθαίρετα, εκτός απ’ το μικρό σπίτι όπου ζει η οικογένεια των Ινδών.


Από: http://www.alphatv.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το νοικιάζουν το αναψυκτήριο . Υπάρχει ενδιαφέρον .

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Καραμαν τζα Fuhrer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Η πιο καλή γκαρσόνα αναψυκτηρίου.

Ο ALPHA παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο την γκαρσόνα Μαγγίνα, σύζυγο του Αναψυκτηριούχου Μαγγίνα στον ρόλο νεόπλουτης σνομπ Μαντάμ Σουσού.

[...]

Φίλοι και φίλες,
μετα την Ντολτσε Βίτα,
σας παρουσιάζουμε την Κατίνα του Μαγγίνα, την πιο Καλή Γκαρσόνα του Αναψυκτηρίου.

"Κάποιοχ είπε ότι αφού τα πληρώνειχ, μπορείχ και να τα αφήχειχ..."
Βέρκλιχ, ich λέγω υμίν, έχτ ντου σβάιν, εχτ!!! χαχαχα

Κατίνα, τσακίσου μια μαρίδες στο τρία!
Μαγγίνα, κουνήσου, φέρε κάπελα κρασί!