Ειδήσεις

30 Σεπ 2008

Ανεξάρτητος τελικά και πιστός στην κυβέρνηση ο Δαϊλάκης - "Ό,τι θέλει το κόμμα" λέει και δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί αν του ζητηθεί

Το σπίτι μου είναι η ΝΔ
Αν φτάσει το κόμμα να ζητήσει από το πιο πιστό βουλευτή του να παραιτηθεί, θα το κάνω.
Ο Καραμανλής είναι ένα άλογο καλό και πρέπει να βγαίνει πρώτος.
Ένα κόμμα δωματίου όπως το ΠΑΣΟκ καταφέραμε να το κάνουμε κόμμα
Ζητώ συγνώμη που η κυβερνησή μου δεν έλυσε προβλήματα.
Ο τελευταίος που θα φύγει από τη ΝΔ θα είμαι εγώ, είπε με την έννοια ότι είναι καραμανλικότερος του Καραμανλή.




5 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Με "αφιέρωσις" στους κομματικά πειθαρχημένους...

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν παραιτηθεί είναι γνήσιο τσιράκι του Τατούλη.
Πού σας μαζέψαμε αλήτες έναν έναν στην Ν.Δ. δεν καταλαβαίνω.
Εκλογές ΤΩΡΑ με λίστα, να τελειώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Να πάει στην ευχή του Θεού ο Δαϊλάκης, τον Καραμανλή ψηφίσαμε για Πρωθυπουργό όχι τον κύριο Δαϊλάκη!
Τους παίκτες που παίζουν στην ομάδα τους καθορίζει ο προπονητής. Εάν αρχίσει ο κάθε παίκτης να αμφισβητεί τον προπονητή, η ομάδα δεν μπορεί να συντονιστεί και να φέρει αποτελέσματα.
Ο κύριος Δαϊλάκης μπέρδεψε το ρόλο του παίκτη με του προπονητή. Να πάει στο σπίτι του να σκεφτεί τι έκανε και να δώσει τη θέση σε κάποιον που να είναι πιο ώριμος πολιτικά.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ:

Ρε κόπανε!

Πως ψήφiσες τον Καραμανλή; Με ποιόν τρόπο;

Βουλευτή ψηφίζουμε στις Βουλευτικές εκλογές και έτσι σχηματίζεται κυβέρνηση. Αυτό το νόημα έχουν και η ψήφος εμπιστοσύνης, η πρόταση μομφής, η δεδηλωμένη κλπ. Δεν είναι "πρωθυπουργικές εκλογές" γιατί αυτό το πολίτευμα δεν θα΄ήταν ούτε κοινοβουλευτική, ούτε Δημοκρατία.

ΒΛΑΚΑ!

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


όνομα Καραμανλής? σκέτη εγγύηση!

Η κυβέρνηση είναι εκείνη που εγγυάται την νομιμότητα, την ασφάλεια, την δημοκρατία και τους θεσμούς. Όπως για παράδειγμα, αν δεν μπορεί να διαπράξει νοθεία σε ψηφοφορία για αναθεώρηση του συντάγματος, το καταπατά και τότε είτε ανοίγει μεσιτικό γραφείο με το Βατοπέδι, είτε ιδρύει - όχι ιδιωτικά – πανεπιστήμια, αλλά «κωλε-γεια».

Στα πλαίσια των ανθρωπίνων αλλά και των πολιτικών δικαιωμάτων, το όνομα Καραμανλής, είναι σκέτη εγγύηση. Λέγεται ότι η Αμερικανική κυβέρνηση, μετά την καταψήφιση του bail-out, φωτισμένη από το ακραία δημοκρατικό παράδειγμα του Καραμανλή, θα ζητήσει αύριο κιόλας την παραίτηση 350 γερουσιαστών, έτσι για αρχή.

Επίσης μάθαμε ότι θύμωσε ένας πίθηκος σε τσίρκο της Αυστραλίας και από έντονή εκδικητική διάθεση αναμεμιγμένη με την οργή για την επιβολή πειθαρχίας στην αγέλη, τραβώντας το πέος του, ξερίζωσε μόνος του όλα τα γεννητικά του όργανα.

Πραγματικός τσαμπουκάς σας λέω...