Ειδήσεις

17 Σεπ 2008

Θυμίαμα και αποσμητικό χώρου μαζί - Με άρωμα γαρδένιας, λεμονιάς, νυχτολούλουδου... Προϊόν «δύο σε ένα από τη Μονή Βατοπαιδίου!

Αγοράστε από το e-shop της Μονής Βατοπαιδίου «πολιτιστικά αγαθά» όπως τα ονομάζουν, βιβλία, CD με ομιλίες του Εφραίμ, αλλά και θυμιατά και καρβουνόσκονη, που μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω διαδικτύου από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.mountathos-thelivingbyzantium.gr/eshop/homepage.php.
Πολλοί τρόποι πληρωμής, πωλήσεις και χονδρικής!

5 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

"νυχτουλούλουδου" όπως λέμε "μουστουκούλουρου", οι λέξεις με τα πολλά (4-5) "ου".

Βατοπέδι χρηματιστηριακή,
με την ευλογία του θεού,
...ΚΑΙ του κόμματος!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ: Ερώτηση για τη Μονή Βατοπεδίου
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Τετάρτη,
17 Σεπτεμβρίου 2008
******************************

Η Μονή Βατοπεδίου διατηρεί από το 2005 ανοικτό αλληλόχρεο χορηγητικό λογαριασμό ύψους 48.000.000 ευρώ σε τουλάχιστον μία ελληνική τράπεζα, υποστηρίζουν σε ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης 36 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Από τον λογαριασμό αυτό η Μονή φέρεται έως το τέλος Ιουλίου 2008 να έχει προχωρήσει σε αναλήψεις ύψους 22.000.000 ευρώ, επισημαίνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας ότι πρόκειται για μία διαρκή δυνατότητα χρηματοδότησης με ποσά τεραστίου ύψους, που οι τράπεζες παρέχουν μόνο σε εξαιρετικά αξιόχρεους και ισχυρούς πελάτες τους, σύμφωνα μάλιστα με τον τζίρο και τα κέρδη των επιχειρήσεών τους.

Κατά συνέπεια, όπως συμπεραίνουν, εφόσον αληθεύει ότι το πιστοδοτικό όριο της Μονής Βατοπεδίου σε μία μόνο τράπεζα φθάνει το υπέρογκο ποσό των 48.000.000 ευρώ, είναι εύλογο να υποθέσει κανείς ότι η συγκεκριμένη Μονή παρουσιάζει τεράστιο τζίρο ή κέρδη ή έστω είναι σε θέση, ήδη από το 2005, να προσημειώσει υπέρ της δανείστριας τράπεζας ακίνητα που βρίσκονται στην κυριότητα της και των οποίων η αξία αντιστοιχεί στο ύψος της χρηματοδότησης - δανεισμού.

Στη συνέχεια διευκρινίζοντας ότι οι ελληνικές τράπεζες κατά κανόνα δεν χρηματοδοτούν, ούτε δανείζουν σε Μονές και μοναχούς, παρά μόνο αν πρόκειται για χρηματοδότηση υλοτομικών, γεωργικών, κλπ. εργασιών των Μοναστηριών, τονίζουν:

«Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της συγκεκριμένης Μονής αποκτούν ιδιαίτερα έντονο δημόσιο ενδιαφέρον μετά τις αποκαλύψεις της στο γνωστό Κυβερνητικό σκάνδαλο διόγκωσης της ακίνητης περιουσίας της».

Το ΠΑΣΟΚ ζητάει από τους υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του πιστοδοτικού ορίου των 48 εκατ. ευρώ στην ελληνική τράπεζα, καθώς και οι σχετικές αναλήψεις, να διερευνηθεί η ύπαρξη ανοιχτών χορηγητικών λογαριασμών της Μονής και σε άλλες ελληνικές τράπεζες και να αποσαφηνιστεί η χρήση και η αξιοποίηση των συγκεκριμένων τεράστιων ποσών χρηματοδότησης που φέρονται να κατέληξαν στη Μονή Βατοπεδίου.


--------------------------------------------------------------------------------

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

...και μια και μιλάμε για "αγριολούλουδου"...

:-)

Ανώνυμος είπε...

το χριστο σας και την παναγια σας (με 1 ευρω μονο)

Ανώνυμος είπε...

"Στη συνέχεια διευκρινίζοντας ότι οι ελληνικές τράπεζες κατά κανόνα δεν χρηματοδοτούν, ούτε δανείζουν σε Μονές και μοναχούς, παρά μόνο αν πρόκειται για χρηματοδότηση υλοτομικών, γεωργικών, κλπ. εργασιών των Μοναστηριών [...] Το ΠΑΣΟΚ ζητάει... και να αποσαφηνιστεί η χρήση και η αξιοποίηση των συγκεκριμένων τεράστιων ποσών χρηματοδότησης που φέρονται να κατέληξαν στη Μονή Βατοπεδίου."

Ρε τους αθεόφοβους Πασόκους! Ούτε για σκανδαλοθηρικό ρεπορτάζ δεν πατάνε στο Άγιον Όρος. Να δούνε με τα μάτια τους τα "ανύπαρκτα" έργα συντήρησης της Μονής.

Μάλλον θα 'ναι αλλεργικοί στο θυμίαμα...