Ειδήσεις

17 Σεπ 2008

Βοηθήστε να βρεθεί ο δράστης που μαχαίρωσε οδηγό μετά από λογομαχία επειδή ο ένας «έκλεισε» τον άλλο...

«Τα ξημερώματα του Σαββάτου 13/09/2008 (ώρα 4-5πμ), επί της λεωφόρου Υμηττού στο Παγκράτι (κοντά στο συντριβάνι) δύο άγνωστοι αλλοδαποί, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας BMW (μαύρου χρώματος, δίπορτη, καινούρια, με φιμέ τζάμια και το χαρακτηριστικό Μ), επιτέθηκαν ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο αδερφός μου με δυο φίλους του, μάρκας Volkswagen Polo και χρώματος μαύρου.
Το ένα παιδί φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά από σιδηρογροθιά (ευτυχώς επιπόλαια).
Το άλλο παιδί φέρει μαχαιριά στο αριστερό μπράτσο (ευτυχώς όχι πολύ βαθιά), ενώ ο αδερφός μου (26 ετών) φέρει βαρύτατα τραύματα στον θώρακα (από δύο μαχαιριές) και αυτή την στιγμή δίνει μάχη για την ζωή του, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται.
Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν από μια λογομαχία στην διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Β. Σοφίας επειδή ο ένας «έκλεισε» τον άλλο...
Κατάθεση δόθηκε στην αστυνομία από τους φίλους του αδερφού μου, αλλά όπως είναι λογικό, από το σοκ που υπέστησαν δεν μπορούν να θυμηθούν τη πινακίδα του ΙΧ ή κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δραστών.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με το αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου».




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτοί οι αλλοδαποί να μην το χουν σε τίποτα να αφαιρέσουν μια ζωή βρε παιδίμου...
ξέρουν ότι στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν και έχουν πάρει αέρα...
θυμηθείτε πόσο άνετα γαζώσανε οι Αλβανοί αστυνομικοί το παληκάρι στο Κτελ Θεσσαλονίκης...