Ειδήσεις

27 Σεπ 2008

Αν θα πάτε στη συναυλία της Μαντόνα και δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα…

  • Αν θα πάτε στη συναυλία της Μαντόνα και δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα…
  • Λόγω έκτακτων μέτρων ασφάλειας τα parking του Σταδίου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, του μετρό και του προαστιακού δεν αλλάζει κάτι ως προς τη συχνότητα.
  • Η είσοδος του κοινού στον περιβάλλοντα χώρου του ΟΑΚΑ επιτρέπεται από τις 9.00 το πρωί.
  • Στο χώρο υπάρχει κατάλληλη σήμανση και εξειδικευμένο προσωπικό που θα καθοδηγεί το κοινό.
  • Ο πρώτος έλεγχος των εισιτηρίων θα γίνεται στην εξωτερική περίφραξη του σταδίου.
  • Ιδιωτική εταιρία ασφάλειας θα υπάρχει στο εσωτερικό του σταδίου.
  • Η Τροχαία θα διαθέσει περισσότερους από 20 τροχονόμους, όπως σε κάθε μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα.
  • Δεν αποκλείεται λόγω της μεγάλης προσέλευσης να υπάρξει και απαγόρευση στάθμευσης στους δρόμους περιμετρικά του σταδίου, αλλά και διακοπή κυκλοφορίας κυρίως στη Σπύρου Λούη.
  • Οι πόρτες για την είσοδο του κοινού στο στάδιο θα ανοίξουν στις 5 μ.μ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην πρωινή σημερινή εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη η ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ μέλλουσα παρουσιάστρια , η μικρή Γιατζόγλου που την πλασάρουν σιγά σιγά . Δεν λέω ωραίο κοριτσάκι είναι αλλά να το κάνουν εάν έχει τα κότσια με άλλο τρόπο και όχι με αυτό της ΓΛΑΣΤΡΑΣ . Λοιπόν η μικρή Γιατζόγλου που προφανώς θα ήταν μέσα είπε ότι σε μια στιγμή η Μαντόνα δάκρυσε από τη λατρεία του κοινού . Εμένα εάν μου έδιναν 10.000.000 € θα έκλαιγα μέχρι να πεθάνω . Σας δούλευε κορόιδα και εσείς από κάτω φωνάζατε . Μέχρι και εφημερεύον νοσοκομείο κοντά ήθελε . Πως δεν ζήτησε και γενική επιφυλακή των ενόπλων δυνάμεων . ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ( προσωπική μου γνώμη )

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...


Μεσημεριανός Μαντονισμός συνεχίζεται...


Η συναυλία της Madonna τέλειωσε, αλλά τα απόνερα συνεχίζονται. Ενθουσιασμένες οι επαρχιωτοπούλες τσιφτετελίτσες των μεσημεριανών χειροκροτούν για την μοναδική εμπειρία που είχαν ποτέ. Οι διάσημοι γνωστοί μαλάκες VIP’s, αυτοί που πάντα αποφεύγονται από όλους όσους δεν αρέσκονται σε 120 δεύτερα δημοσιότητας, συνεχίζουν να κάνουν δηλώσεις για τα διαμάντια της καρέκλας της Μαντόνα και το χρώμα της κιλότας του πρεζονιού εθελοντή της μαντόνας διάσημου ομοφυλόφιλου. Αυτά είναι «τα πλέον σημαντικά» πράγματα σε μία συναυλία. Ας ελπίσουμε να προκύψει κάτι άλλο σαν θέμα επειδή η αναγούλα που προκαλεί ο χειρισμός τους, είναι ανυπόφορη…

Υπάρχουν βέβαια και οι «άλλοι». Είναι αυτοί που στα τέλη της δεκαετίας του 70, γνώρισαν την κυρία Τσικόνε ως ΠΟΛΥ καλή χορεύτρια του Patrick Hernandez κατά την περιοδεία του εκεί γύρω στο 78 με 79. Αυτοί οι ίδιοι είδαν τις συναυλίες (στο εξωτερικό) αλλά δεν πρόσεχαν ούτε τα βρακιά ούτε τα διαμάντια. Είναι οι ίδιοι που αγόραζαν δίσκους και εισιτήρια όταν άξιζαν, αλλά πετούσαν στα σκουπίδια ότι τους χάριζαν για promotion και κανονικά προοριζόταν για τον τενεκέ.

Η Μαντόνα ξεκινά γύρω στο 80 σαν μέλος τότε των breakfast club, ενώ αργότερα καταλήγει να «κλέβει» λίγο το funk των περασμένων χρόνων και να μοιάζει στα φωνητικά με… pointer sisters! Με την κατάλληλη μεταμφίεση, με το κατάλληλο φόρεμα και μια προσεκτική εμφάνιση «γίνεται το μπάμ» με το αφελές like a virgin. Κάποιοι αγοράζουν ένα ολόκληρο πεντακοσάρικο το 45αρι σιγκλάκι εισαγωγής από Αγγλία επειδή «ο κόσμος το ζητάει». Την συνέχεια, λίγο - πολύ την ξέρετε, όμως εκεί είναι που αναδεικνύεται ένας αξιοθαύμαστος και αξιοσέβαστος «Μαντονικός» επαγγελματισμός.

Μα καλά, θα πείτε, δεν έγινε τίποτα καλό; Ασφαλώς, πρωτοστάτησε σε πολλές καινοτομίες που χωρίς το κασέ και το κύρος της Μαντόνα δεν θα είχαν εγκρίνει ποτέ οι δισκογραφικές. Έχει απίστευτο επαγγελματισμό και από σεβασμό ή ψώνιο, είτε στην Ελλάδα την δεις, είτε στην πατρίδα της, προσέφερε ένα πολύ καλό και ευρηματικό show. Έβγαλε λίγο και το απωθημένο της στην ηθοποιία με την μεταφορά στο χορό εκείνων των ρόλων που δεν αξιώθηκε στην μεγάλη οθόνη.
Αυτά, αλλά μέχρι εκεί.

Πάντως, παρά τον επαρχιωτισμό των «κοσμικογράφων», την ασχετίλα τους και την υπαγορευμένη από τις δισκογραφικές μπουρδολογία των καναλιών, σε πλήρη αντίθεση με δελτία ειδήσεων επιπέδου μεσημεριανού show για κοσμικά βρακιά και κώλους, ακούστηκε και μια σοβαρή γνώμη για την συναυλία από τον Κουτσογιαννόπουλο. Παρά το ότι υπήρξε κάπως επιεικής και διπλωμάτης, ήταν αντικειμενικός και το προσέγγισε στις πραγματικές του διαστάσεις. Οι υπόλοιποι… χέστα!

Εμείς διαλέξαμε κάτι από την Χαρούλα μας που τα λέει όλα.

Δώσ’ μου ένα τσιγάρο,
να σταθώ να πάρω εισιτήριο…
Εγώ σα νιάτα μου ξημέρωνα
Ευρώπη, Ελλάδα, Αμερική,
ότι αγαπούσα τ’ αποθέωνα,
αρκεί να ήσουνα εκεί…
Τραγούδια στάδια συγκροτήματα,
καρδιά μου, αγάπη μου γλυκιά,
μας φάγαν’ όλα μας τα χρήματα,
αλλά μας έμειν’ η ροκιά!!!