Ειδήσεις

16 Σεπ 2008

Την αναστολή της επαγγελματικής δραστηριότητας ανακοίνωσε η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα

Την αναστολή της επαγγελματικής δραστηριότητας ανακοίνωσε η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, σύζυγος του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Θεόδωρου Ρουσόπουλου.
Η ανακοίνωση της κυρίας Ζαχαρέα έχει ως εξής:
«Το τελευταίο διάστημα δέχομαι μια σειρά από επιθέσεις γιατί εργάζομαι ως δημοσιογράφος. Υπενθυμίζω σε όσους προφασίζονται ότι το αγνοούν ότι είμαι δημοσιογράφος από το 1988 και εργάζομαι σε διαφορετικά μέσα ενημέρωσης ανελλιπώς μετά τις δημοσιογραφικές μου σπουδές πριν από είκοσι και πλέον χρόνια.
Στο διάστημα αυτό, αλλά και τα τελευταία πέντε χρόνια που ο σύζυγός μου είναι υπουργός της Κυβέρνησης, στελέχη όλων των κομμάτων μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δέχθηκαν να μου παραχωρήσουν συνεντεύξεις χωρίς να εγερθεί ζήτημα.
Θεωρώ τις τελευταίες επιθέσεις κατά του προσώπου μου προσχηματικές, υποκριτικές και αθεμελίωτες. Παρά ταύτα και προτάσσοντας την προσωπική και οικογενειακή μου γαλήνη αποφάσισα να αναστείλω την επαγγελματική μου δραστηριότητα στη δημοσιογραφία. Εκφράζω τη λύπη μου για όλους εκείνους που με τη στάση τους έδειξαν ότι συχνά περισσεύει η υποκρισία».